Излегувате за да бидете видени или убаво да си поминете?

• Креатор на темата Креатор на темата devojka111
  • Време на започнување Време на започнување

Излегувате за да „бидете видени“ или за да си поминете убаво?

• Поважно ми е да ме видат другите каде сум бил/а вечерта

Гласови: 13 5,8%
  • Поважно ми е јас да си поминам убаво, без разлика каде сум

Гласови: 207 92,4%
  • Поважно ми е јас да видам кој како е облечен и што прави

Гласови: 4 1,8%

• Вкупно гласачи
    224
Пред се да си поминам убаво, а другите дали ќе ме видат не ми е гајле.

Фала ти Господе што не патам од тој комплекс да излегувам некаде за да бидам видена, па да бидам после тема на кафе муабети, лилаааа Џену Грл беше вчера во Хард Рок (пример). Или па во модерно време, да излезеш на некое фенси место колку да те сликаат од кадевечер па сликата да ја лупнеш на Фејсбук и да тераш да ти оставаат коментар4иња.:back:
Излегувам каде што ќе мислам дека ќе си поминам најубаво, на испробани места низ градов, на концерти каде што настапуваат имиња што јас мислам дека вредат и ги почитувам, во парк, на родендени на блиски луѓе и што е најважно не изгледам како тетка од 40 години.

најчесто излегувам за да не сум дома, ама никогаш не излегувам за да ме видат или да ги видам другите. излегувам за да си поминам убаво :)

Koga iskacam sakam da si pominam mnogu ubavo...i sekako bitno mi e kaj sum i so koj:pipi:... a drugo nisto ne e bitno

за да не бидам дома и да си поминам екстра независно со кој сум и кај сум

Излегувам за да ме видат :) ... се разбира откога ќе ми се јават и ќе ми закажат средба дали работна или пријателска... Шалата на страна. Инаку моето излегување е сведено на исполнување на желбата на моето јас, кое секогаш кога ќе ме замоли, ме замолува да излезам за да си поминам убаво без да имам потреба моето излегување да биде сведено на парада во која јас ќе бидам центарот на вниманието. Напротив не сум човек кој сака многу јавен публицитет.

ма шо е вазно ебаго

излевам да си се напијам кафе да искулирам ебаго а кој сака да гледа нека гледа кој не нека не!!!

И БИ ТАКА!!!

а сега јбг природа кога минат момиња ми забегуваат очињата:toe:

Излегувам за да бидам видена од тие што сакам да ме видат и да ги видам,а местото ми е сосема споредна,ирелевантна работа.Сосема ми е сеедно,додека сум со тие луѓе,дали сме сами,со непознати или со некои вип фаци.Ако некогаш (многу ретко:))преферирам некое место во однос на друго,значи дека повеќе ми одговара музиката,амбиентот,а не за да се регистрира моето присуство таму.

Сосема само за убаво да си поминам , нејќам што се вика НИКОЈ да ме гледа ... ако на некој сум му потребен ќе дое со мене ќе искочи а не да искачам за некои А-у да ме гледаат :pipi:

Ич не ми е битно кој ќе ме види, или кој ќе видам.Кога сум излезена и опкружена со луѓето шо ги сакам баш ми е гајле за тоа кој каде бил, дали ме видел, а у...Битно ми е убаво да си поминам, да не си го усложнувам излегувањето со тоа кој каков бил денес, да сум весела, среќна...батали друго.

izlevam za da si pominam exstraaaa a za da bidam videna ni na pamet ne mi paga,doduse koj saka da me vidi imam mob neka mi se java ideme na kafe i ete ti.......:vozbud:a da se spremam sminkam bla bla za da izlezam i da privlecuvam vnimanije jok bre brati....ednostavno si se spremam sminkam kako mi e kef si odam kaj sto sakam a za drugite....mislam koj se tie? :vozbud:

Каква глупост... не знам дали постои толку дебилно суштество да излегува за да биде виден негде. Тоа никогаш не би го сфатил...

Сум видел лажење на форумов, ама ова ги помина сите граници. Резултатот на анкетата е 1/77. :shok: :nesvest:

Туку, ај да речеме дека сум луд, сериозно ми е прашањево, шо е со шмизлерајот у градов, зашо и оние девојки што ги сметам за океј и со кои може да се врзат два реда муабет, се навлечени на тоа да седат у сепаре у Тренд па у Хард Рок. Шо е со деколтеана, толку ли паднавме ниско да биде нормално сите девојки да личат на ефтини курвички? Толку ли сме сиромашни како држава и народ?

Иам чуено, рака на срце, дека има девојки у патики, а истовремено да не се луди ама не знам каде се?! :toe:

Retko izleguvam ama koga izleguvam sakam da si pominam mirno ubavo fino i ne mi e gajle od koj sum viden :pishtoldz:toe:

Сум видел лажење на форумов, ама ова ги помина сите граници. Резултатот на анкетата е 1/77. :shok: :nesvest:
Ако анкетава не беше јавна, веројатно соодносот нема да беше толку драстичен.
Туку можеби пак на форумов ги немаме тие шмизлите кои излегуваат само за да бидат видени:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom