А
Ајсшутер
Гостин
Едноставно Каладзе си играше топ на неговата позиција тешко дека некој ке може да го покрие неговото отсуство.
и јас знам дека Анчелоти не става млади и предност би му дал на ФавалиФавали сигурно ќе игра и као централен дефанзивец,затоа што Малдини не може да изигра две утакмици по ред...Тоа беше изјавата на докторите и лани.Сега единствено глеам шанса можда некој млад да вметне Анчелоти,би рекол Дармиан...ама знаејќи го Карлито,се сомневам дека би го ставил Дармиан пред Фавали.:nesum:
Ејјј... не пишав до крај на сезона него до крај на година (има разлика нели )Оваа информација ти е непроверена, докторите на Милан уште незнаат точно колку ќе биде во аут Каладзе. Пишува дека може да биде подолга паузата, но никаде не пишуваше до крајот на сезоната.
Треба шанса на Дармиан млад е сака да се докаже да си изгради кариера а Фавали на 36 год. што ќе се докажува, брзина ?и јас знам дека Анчелоти не става млади и предност би му дал на Фавали
но прашање е колку е спремен тој младинец да игра во прв состав, односно кој од нив 2 ца е поспремен
Болоља има само 1 победа и тоа против кого ?и против Каљари очекувам една убава победа за да се види дека можеме и против слабите да играме
лошо е вака да размислуваме после 5те победи по ред... свесен сум за првите две кола од серие а... ама мора сега да се опоравиме и бидејќи ги тепавме лацио и интер (појаките) би било добро да ги тепаме и послабите за да се види дека имаме шампионски тимБолоља има само 1 победа и тоа против кого ?
Сеа Каљари ако ја направат и они првата победа ?
:nesvest:
Точно дека има разлика, лошо го протолкував тоа "до крај на година".Ејјј... не пишав до крај на сезона него до крај на година (има разлика нели )
Не бе како со 1 напад против екипа како Каљари ? видовмо со Болоља што не снајде со еден во нападот, треба Анчелоти да стави 2ца напад.Сеа со оваа поставеност,кога се крши концепција во одбрана,највероватно е дека ке засили средина и сигурно дека ке игра со еден напаѓач.
Ќе ја има недела е од 20-30,ќе го има Милан често годинава пошто Куп Уефа е четврток па за да се даде простор најчесто би требало тој термин да го играатДечки да не знае некој дали има шанси да ја има на тв МИЛАН?:helou: