P
PewDiePie
Гостин
Во Четврток во 20.15:helou:ДОБРО УТРОООО
Кај играме со Цирих?? и у колку
Во Четврток во 20.15:helou:ДОБРО УТРОООО
Кај играме со Цирих?? и у колку
ВО НЕКОЈ ПОСТ ЧИТАВ СИН МУ ИГРАЛ ЗА МИЛАН ?? којму е сн?? а цовекот е закоооон
еве со Интер што правеше ненормалниов
:pos2: Го видовте на Интер коментаторот цркна од мака пс. човеков 20 год. пренесува утакмици од Милан иако се јадат со овој
И мене ми е жал за Фламини. Многу ми се свига неговиот стил на игра. Борбен е и го има секаде и во напад и во дефанзива. Трча како луд,енергија има за 180 минути, плус знае да испрати некоја бомба од 25м. НО Гатузо полека се враќа во старата форма а и Анчелоти е вљубен во него.Сидорф можда ама Фалмини некако незадоволен ми изгледа а рака на срце дечкото секој минута ја игра максимално добро и посветено.
Ептен ми е жал за него ке има минутажа да,ама нема да биде ко што се надевал пред да дојде
Допрва ке има Карло мака за состав кога ке се врати Неста,па и Сендерос нема да сака да чами на клупа за 2 недели,за Пирло не зборам тој има 2 месеца и ќе бара место што гарант ке го заслужува.
колку што можев да прочитам од усните на Гатузо... овој се дереше : BASTA ! BASTA ! BASTA ! ... така мислам (во превод значи копиле )Бтв: Да не знаете шо му викаше Гатузо на Анчелоти на утакимицата против Интер кога овој пожолте. Стартот беше пред Карло Анчелоти ???
епа bastardo на италијански е bastard на англиски... сигурно го знаете преводот да не го кажувам, т.е. погоре го кажав... a basta според мене е кратенка од bastardoбаста е “доста/ќути’’ на шпански