Прв соло концерт на Слаткаристика во Охрид - 23.07.2009

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2008
Мислења
133
Поени од реакции
9
b=1 Oдамна е пејач. АКо си слушнал за Единствена Опција ке знаеш кога е станал. :) :)

b=2 Концертот беше и помина,со полн Антички театар во Охрид.:helou:
Абе џабе е брат не Антички шо сака нека наполни овај никогаш нема да биди пејач.А за неговото понашање еве ти и доказ дека е 0!!!
Мрткање и трррртртртртррррткање хахаха,наполнил антички абе бегај:pos2:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Абе џабе е брат не Антички шо сака нека наполни овај никогаш нема да биди пејач.А за неговото понашање еве ти и доказ дека е 0!!!
Мрткање и трррртртртртррррткање хахаха,наполнил антички абе бегај:pos2:
Он е веке пејач.Одамна е на сцената,прво преку Единствена Опција,сега како соло. Првиот концерт,успешен. :helou:

Член од
8 април 2008
Мислења
133
Поени од реакции
9
Он е веке пејач.Одамна е на сцената,прво преку Единствена Опција,сега како соло. Првиот концерт,успешен. :helou:
Абе овој нема никаква опција,уште кога зафаќа на тртртртр се знај колку е пејач.
А еве ти брат и една формула за раперите во МК:
рапер+рапер=ѓуптин (циган)
:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Абе овој нема никаква опција,уште кога зафаќа на тртртртр се знај колку е пејач.
Браво најак си..

Not:tapp:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
A ме разбра шо сакам да ти кажам???:nesum::nesum::nesum:

Член од
8 април 2008
Мислења
133
Поени од реакции
9
A ме разбра шо сакам да ти кажам???:nesum::nesum::nesum:
Да да те разбрав дека сакаш да докажиш дека бил пејач повеќе време,ама џабе е овај неможе да биди пејач,не е работата само земи микрофон и бладвај нешто шо ќе ти текни :tapp:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Да да те разбрав дека сакаш да докажиш дека бил пејач повеќе време,ама џабе е овај неможе да биди пејач,не е работата само земи микрофон и бладвај нешто шо ќе ти текни :tapp:
Знаеш бе ти шо зборуваш?? :nesum::nesum::nesum:

Не сакам јас да докажам,докажано е тоа. Слаткар е пејач,прво како дел од Единствена Опција заедно со Скит,сега е соло.

Ама изгледа ти сега си разбрал за него и некои работи не ти се јасни :) :)

Член од
8 април 2008
Мислења
133
Поени од реакции
9
Знаеш бе ти шо зборуваш?? :nesum::nesum::nesum:

Не сакам јас да докажам,докажано е тоа. Слаткар е пејач,прво како дел од Единствена Опција заедно со Скит,сега е соло.

Ама изгледа ти сега си разбрал за него и некои работи не ти се јасни :) :)
Абе знам јас шо зборвами точно знам кој е овој и ај веке ми дојде да не велам преку гл..... од муабетов неможиш овој ти да го прајш некој.
Преку глава ми е од вакви "famous"македонски фаци за ништо шо не ги бива а посебно овој ај поздрав и слушај си Слатттккаристикккркркаааа :pos2:

Wolver1nE

Ај лав пуси
Член од
31 јануари 2008
Мислења
528
Поени од реакции
46
Некој прави пари, собира респект, башка вас ви е тапа музиката, што дополнително го прави појак со тапа музика собра 4000 души на концерт ( според вас) и ГАДНО ви е криво па сеа "концерт" "хејтам" ку*ци палци... Дај ако бевте каЖете како сте поминале ова она, не ја тупете овде...

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Некој прави пари, собира респект, башка вас ви е тапа музиката, што дополнително го прави појак со тапа музика собра 4000 души на концерт ( според вас) и ГАДНО ви е криво па сеа "концерт" "хејтам" ку*ци палци... Дај ако бевте каЖете како сте поминале ова она, не ја тупете овде...

Абе капи се вензеро не ми продавај струшки фори тука.Слушај си го не умарај дека е рапер.Собрал 4000луѓе?Пола 13 години четврт 15 и другите пунолетни.Фанови само пунолетните.Другите ги сметаш за нешто?Се палат кога ги вреѓа.Ко средношколки на веспа се палат.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Значи не е рапер. Добро да се знае. Од фановите за фановите...

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Абе капи се вензеро не ми продавај струшки фори тука.Слушај си го не умарај дека е рапер.Собрал 4000луѓе?Пола 13 години четврт 15 и другите пунолетни.Фанови само пунолетните.Другите ги сметаш за нешто?Се палат кога ги вреѓа.Ко средношколки на веспа се палат.
А ти каков се праиш? :)
пис аут V

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
EnergieNo.1 сакаше да ви кажи дека Слаткар е пејач, не е рапер како што се претставува, не сакаше да го пофали туку напротив. Место малце да го анализиравте што сакаше да ви кажи, наполнавте цела страна со глупости.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom