Нацистите имале пакт со вонземјани?

• Креатор на темата Креатор на темата iksimkd
  • Време на започнување Време на започнување

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Локација
Струмица
Дали е можно ова? Изгледајте ги и двата клипа па дискутирајте на темата. Бев вчудоневиден кога го најдов ова, можно ли е швабите да биле толку напредни, или можеби имале некој вид "пакт" со вонземјани за да им текне да ги нацртат и направат овие летала...

http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_UFOs

http://www.stevequayle.com/High.Jump/Vril.and.Andromeda.html

Има слична тема во Авијација, но на оваа тука ќе и дадам шанса со оглед на тоа дека целиов подфорум е со поголема слобода во муабетењето околу вонземјаните, нивните технологии, теориите на заговор итн.

Има слична тема во Авијација, но на оваа тука ќе и дадам шанса со оглед на тоа дека целиов подфорум е со поголема слобода во муабетењето околу вонземјаните, нивните технологии, теориите на заговор итн.

Мислам дека вреди да се дискутира за ова, барем тие на кои им се интересни овие работи.:smir:

Теорија: Нацињата имале вакви летала (функционални, како што може да се види од сликите) со некаков си погон кој им дозволува да си играат со законите на физиката (?), што го прави леталово со неговата брзина способно да симне цела ескадрила за неколку минути.
Факт: Хорди B-17 серат бомби низ цела Германија.
Case closed.

ај ова видите не нацисти :vozbud:

IT go home Ама чичко хитлер не ги пуштал,чудна работа како изгубиле нацистите во 2 св војна кога имале на располагање толку напредна технологија :vozbud::toe::tapp:

Proektot Haunebu ne finishiral ..:toe:... inace i za ova ima mnogu da se diskutira ..
bash me potsetivte da proveram edna kniga i edno dvd sho imam na ovaa tema ....
inace ima premnogu teorii za nacistite vo shto se bile vmeshani ...na primer deka imaat izgradeno time machine i ostanato ....

Proektot Haunebu ne finishiral ..:toe:... inace i za ova ima mnogu da se diskutira ..
bash me potsetivte da proveram edna kniga i edno dvd sho imam na ovaa tema ....
inace ima premnogu teorii za nacistite vo shto se bile vmeshani ...na primer deka imaat izgradeno time machine i ostanato ....

И баш затоа ја изгубија војната:tapp:

Дали е можно ова? Изгледајте ги и двата клипа па дискутирајте на темата. Бев вчудоневиден кога го најдов ова, можно ли е швабите да биле толку напредни, или можеби имале некој вид "пакт" со вонземјани за да им текне да ги нацртат

и направат овие летала...

http://en.wikipedia.org/wiki/Nazi_UFOs

http://www.stevequayle.com/High.Jump/Vril.and.Andromeda.html

закон:vozbud:

оваа музиката на второто видео ми е хит на денот:vozbud:

човек станува од спиење и мора да денса:zver::zver::zver:

нејсе...шо има тука чудно...мислам еве хидразинот на пример бил откриен и пред прва светска војна:toe:

а во војна без разлика дали си очаен или не...се трудиш и од џам врата да направиш така да......

И баш затоа ја изгубија војната:tapp:

баш затоа бе...а нели во сојузот ете пише кога треба вонземјаните да реагираат...ама ај кружниот дизајн на лугето им алудира одма на НЛО ДЕНЕС

а во ВВ2 не било така:toe:

На Дискавери имаше една документарна за ова.

Германците работеа на проект да направат летала во форма на летечки чинии со цел да внесат страв кај противникот. Проектот беше напуштен пошто леталата не беа функционални.

И сега малку логички размисли околу „пактот‘‘. Доколку би постоел дали стварно Германците ќе требаше сами да ги „нацртат и направат овие летала...‘‘

:tapp:koj kaza deka zatoa izgubile .. zborime za shpekulacii:tapp:
teorii ...
Izgubija zoshto skoro cel svet gi napadna ....

па со толку напредна вонземска технологија,со вооружување од тој период и три планети земји даги нападнеле ке победеле:tapp:

па со толку напредна вонземска технологија,со вооружување од тој период и три планети земји даги нападнеле ке победеле:tapp:

А сакаш да кажеш дека веруваш во болдираното .. сам си кажа:tapp:

ја шпекулирам

За ова имам читано у списанијето Шесто сетило...Занимливо морам да признам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom