Упатство за успешен папучар!

• Креатор на темата Креатор на темата Болиглава
  • Време на започнување Време на започнување

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Сликава ја добив од трета особа, која ме замоли да ги цензурирам имињата поради лични причини. Имено некоја нејзина познаничка му го напишала на дечко и` следниов правилник:
25a5a4n.jpg

Жално...:nesum:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ептен жално. Јас мислам да се собериме 5-6 души по 50 денари да му купиме јаже подебело и на чинар да си се обесит момаков.

Убо шо не му рекла забрането ти е од дома да излегвиш и на ладно цименто да сејш.

Ех, некогаш и ми е мило што сум си сингл...

Уште да го заведе на нотар и ако случајно прекрши некое правило дечкото остај што ке му раскине па може да побара и штета за претрпени психички проблеми :tapp: ...ццц што нема да видам и слушнам :nesvest:

hahahah e ova preterano epten papucar abe ako on saka nea da ja izvari ke ja izvara pa i non stop da go prati luge osnovni raboti ne svakaat deckoto ako saka neka seta neka ima drugarki ako ja saka pa ke i bide veren ja vakvo neso ne bi napravila ni bi trpela iskreno:vozbud:

Со братуцетките не мозе? Добро што не потенцирала кои братуЦетки, први, втори..

КАЗНА - РАСКИНУВАЊЕ!!!

Ако ме сакаш прати пољубац ако не КАЗНА!!!!

Девојкава е брутална. Ме плаши.

кутар човек...го изолирала xD

Требало да напише." Немој случајно TV1000 да си гледал. Само на мене смееш да :drk:"

Да знајте само која ругоба е типкава....

Сликава ја добив од трета особа, која ме замоли да ги цензурирам имињата поради лични причини. Имено некоја нејзина познаничка му го напишала на дечко и` следниов правилник:
25a5a4n.jpg

Жално...:nesum:
Ако типов после правилава е со неа...Јас ќе му поклонам јаже!!!!
Нема потреба од апчиња:smir:

Да знајте само која ругоба е типкава....

Затоа и е толку заштитнички расположена. Женско да не види освен ако е роднина за да не ја клоцне одма. Се има на светов.

Топ4е се правилава.
Доказот најмногу ми хареса.

Пољупче :back:

Видиш може имало и бетер луѓе од Гравот хммм...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom