Многу јасно,информативно само ти викам :smir:Темава е кошарка
1. Како прво , ја никаде у мојот пост не ги споредив Ајдуци со ФА слободно можеш да прочиташ уште еднаш што точно пишува во постот , дека никаде не се спомнува споредување , само има критики кои можеби сте ги поправиле а можеби и не , значи вашите свакања се тотално погрешни во врска со мојот пост. Јас само прашав зошто според вас Ајдуци биле најголемо разочарување во баскетот , и се споредени со Лозари , но ни на крај памет не ми беше намерата да правам споредба помегу групите , која за жал не е логично да ги споредам овие две групи , но и не е добро исто така да се исмејуваат помалите групи од помалите градови...Сега ги измеша работите до немај каде. Реално не можеш да ги споредиш ФА и Ајдуци. Вие направивте гостовања само во годините кога Струмица имаше пари и тоа беше негде околу две години ако не се лажам!!!
2. Ја сум сликан и пред графит на United Force кој исто така е наменет за Урош, и пред графит на Гробари кој е наменет за Урош, и пред графит на Комити кој пишува ПРАВДА ЗА КОМИТИ во ГТЦ е , дали тоа ме прави и гробар и радовац и делија или комита , НЕ , тие слики се само затоа што ја почитувам навивачката култура која ја имаат , , а ако толку те информира , не сум заинтересиран за српските клубови и не сум симпатизирал ниеден од нив , ако толу сакаш да знаеш кој клуб го фаворизирам , значи не навивам , туку го фаворизирам од балканот е Хајдук од Сплит.Ти најде да мрсиш за ДС и ГЈ ? Ти кој идеш у Белград , се сликаш покрај графит *Правда за Уроша* и на сите фино ни се фалиш ко да си се сликал покрај Ајфеловата кула ?
vie se utepavte od idenje na gostovanja ali za takvata sporedba smesno e ajduci so fa, KOI SE AJDUCI??? ne me zezaj, SAMO U SKOPJE IMA KONSTANTNOST NA UTAKMICI NIGDE NA DRUGO MESTO, DRUGITE POSTAJAT SAMO RADI SKOPJE
ОФ ТОПИК:
Само да разјаснам а потоа ке продолжиме на пп ако некој сака да ме поправи .
1. Како прво , ја никаде у мојот пост не ги споредив Ајдуци со ФА слободно можеш да прочиташ уште еднаш што точно пишува во постот , дека никаде не се спомнува споредување , само има критики кои можеби сте ги поправиле а можеби и не , значи вашите свакања се тотално погрешни во врска со мојот пост. Јас само прашав зошто според вас Ајдуци биле најголемо разочарување во баскетот , и се споредени со Лозари , но ни на крај памет не ми беше намерата да правам споредба помегу групите , која за жал не е логично да ги споредам овие две групи , но и не е добро исто така да се исмејуваат помалите групи од помалите градови...
2. Ја сум сликан и пред графит на United Force кој исто така е наменет за Урош, и пред графит на Гробари кој е наменет за Урош, и пред графит на Комити кој пишува ПРАВДА ЗА КОМИТИ во ГТЦ е , дали тоа ме прави и гробар и радовац и делија или комита , НЕ , тие слики се само затоа што ја почитувам навивачката култура која ја имаат , , а ако толку те информира , не сум заинтересиран за српските клубови и не сум симпатизирал ниеден од нив , ако толу сакаш да знаеш кој клуб го фаворизирам , значи не навивам , туку го фаворизирам од балканот е Хајдук од Сплит.
3. Исто и за тебе важи тоа што го напишав под реден број 1 но и тоа дека ич не не интересира нас дали клубот ке игра со Скопска екипа или екипа од Делчево. Никогаш не сме имале комплекс кој е наречен СКОПЈЕ! :smir:
4. Ако има некој нешто да ме праша нека пи пишува ПП затоа што несакам да ја трујам темата со глупости, темата е наменета за друг клуб и група.
Респект :baeh:
ke vi dojde milenium i ke ja prekinete serijata :helou::helou:3 од 3 за сега Да се надеваме дека ке ги победиме Прилеп денеска
ke vi dojde milenium i ke ja prekinete serijata :helou::helou: