Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.723
Поени од реакции
3.095
vie se utepavte od idenje na gostovanja ali za takvata sporedba smesno e ajduci so fa, KOI SE AJDUCI??? ne me zezaj, SAMO U SKOPJE IMA KONSTANTNOST NA UTAKMICI NIGDE NA DRUGO MESTO, DRUGITE POSTAJAT SAMO RADI SKOPJE

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
ОФ ТОПИК:

Само да разјаснам а потоа ке продолжиме на пп ако некој сака да ме поправи .

Сега ги измеша работите до немај каде. Реално не можеш да ги споредиш ФА и Ајдуци. Вие направивте гостовања само во годините кога Струмица имаше пари и тоа беше негде околу две години ако не се лажам!!!
1. Како прво , ја никаде у мојот пост не ги споредив Ајдуци со ФА слободно можеш да прочиташ уште еднаш што точно пишува во постот , дека никаде не се спомнува споредување , само има критики кои можеби сте ги поправиле а можеби и не , значи вашите свакања се тотално погрешни во врска со мојот пост. Јас само прашав зошто според вас Ајдуци биле најголемо разочарување во баскетот , и се споредени со Лозари , но ни на крај памет не ми беше намерата да правам споредба помегу групите , која за жал не е логично да ги споредам овие две групи , но и не е добро исто така да се исмејуваат помалите групи од помалите градови...

Ти најде да мрсиш за ДС и ГЈ ? Ти кој идеш у Белград , се сликаш покрај графит *Правда за Уроша* и на сите фино ни се фалиш ко да си се сликал покрај Ајфеловата кула ?
2. Ја сум сликан и пред графит на United Force кој исто така е наменет за Урош, и пред графит на Гробари кој е наменет за Урош, и пред графит на Комити кој пишува ПРАВДА ЗА КОМИТИ во ГТЦ е , дали тоа ме прави и гробар и радовац и делија или комита , НЕ , тие слики се само затоа што ја почитувам навивачката култура која ја имаат , , а ако толку те информира , не сум заинтересиран за српските клубови и не сум симпатизирал ниеден од нив , ако толу сакаш да знаеш кој клуб го фаворизирам , значи не навивам , туку го фаворизирам од балканот е Хајдук од Сплит.

vie se utepavte od idenje na gostovanja ali za takvata sporedba smesno e ajduci so fa, KOI SE AJDUCI??? ne me zezaj, SAMO U SKOPJE IMA KONSTANTNOST NA UTAKMICI NIGDE NA DRUGO MESTO, DRUGITE POSTAJAT SAMO RADI SKOPJE

3. Исто и за тебе важи тоа што го напишав под реден број 1 но и тоа дека ич не не интересира нас дали клубот ке игра со Скопска екипа или екипа од Делчево. Никогаш не сме имале комплекс кој е наречен СКОПЈЕ! :smir:

4. Ако има некој нешто да ме праша нека пи пишува ПП затоа што несакам да ја трујам темата со глупости, темата е наменета за друг клуб и група.

Респект :baeh:

К

Кумани Куманово

Гостин
Почна натпреварувањето во втората по ред квалитетна лига во кошарка.Куманово гостуваше во Неготино против истоимениот клуб при што Куманово ја оствари својата прва победа од 79-66 што најавува атакување на првата позиција и влез во супер лигата наредната година.Следниот натпревар се игра во Куманово и се очекува солидна посетеност како и полн запад на реорганизираната навивачка група Кумани.Сите коишто се вљубеници во својот град и спортското друштво Куманово се добродојдени да дадат подршка на својот клуб,а воедно и да станат членови на навивачката група Кумани.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
ОФ ТОПИК:

Само да разјаснам а потоа ке продолжиме на пп ако некој сака да ме поправи .

1. Како прво , ја никаде у мојот пост не ги споредив Ајдуци со ФА слободно можеш да прочиташ уште еднаш што точно пишува во постот , дека никаде не се спомнува споредување , само има критики кои можеби сте ги поправиле а можеби и не , значи вашите свакања се тотално погрешни во врска со мојот пост. Јас само прашав зошто според вас Ајдуци биле најголемо разочарување во баскетот , и се споредени со Лозари , но ни на крај памет не ми беше намерата да правам споредба помегу групите , која за жал не е логично да ги споредам овие две групи , но и не е добро исто така да се исмејуваат помалите групи од помалите градови...

2. Ја сум сликан и пред графит на United Force кој исто така е наменет за Урош, и пред графит на Гробари кој е наменет за Урош, и пред графит на Комити кој пишува ПРАВДА ЗА КОМИТИ во ГТЦ е , дали тоа ме прави и гробар и радовац и делија или комита , НЕ , тие слики се само затоа што ја почитувам навивачката култура која ја имаат , , а ако толку те информира , не сум заинтересиран за српските клубови и не сум симпатизирал ниеден од нив , ако толу сакаш да знаеш кој клуб го фаворизирам , значи не навивам , туку го фаворизирам од балканот е Хајдук од Сплит.

3. Исто и за тебе важи тоа што го напишав под реден број 1 но и тоа дека ич не не интересира нас дали клубот ке игра со Скопска екипа или екипа од Делчево. Никогаш не сме имале комплекс кој е наречен СКОПЈЕ! :smir:

4. Ако има некој нешто да ме праша нека пи пишува ПП затоа што несакам да ја трујам темата со глупости, темата е наменета за друг клуб и група.

Респект :baeh:

Може да ми ги пратиш сликите со графитот на форс за урош и графитот на гробари за урош? колку што знам јас они само не извадија за урош

К

Кумани Куманово

Гостин
Не ја серете темата со вашите групи.Ми е гајле за нив.Пишувајте си кај вас не тука.Нова победа на КК Куманово втора по ред овојпат против Гостивар.Децата имаат голем талент со многу работа верувам дека ќе стигнеме до супер лига.

D

DartWader

Гостин
3 од 3 за сега :) Да се надеваме дека ке ги победиме Прилеп денеска :)

К

Кумани Запад

Гостин
Среда 19:30 во спортската сала се игра финалето на турнирот помеѓу Куманово и Вардар 2000 .Сите верни навивачи на Куманово сите на запад.Се спрема едно изненадување.

К

Кумани Запад

Гостин

Момците се враќаат на голема врата.Се гледаме до година.

Kajgana Shop

На врв Bottom