Анхоч - имам зимано графички, мемории, хард дискови и други работи. Брза доставка, добри цени. Барем засега се супер, не се ме разочарале.
Сет - само матична имам земано од таму, добра беше услугата.
Нико - мемории, кукишта, хард дискови, монитори, игри, напојувања и уште неколку работи. Сега за сега, се функционира добро. Мала забелешка имам за сервисот во Струмица, other than that, they are good.
Риверсофт - bad, bad, bad. Незнам како еден другар се излажа таму да го носи на сервис, можев дома да му го најдам оштетениот дел. Му дадоа MX4400 за ~1300 денари. Го пратив татко ми набрзина да зема напојување оти ми требаше итно кога поранешното ми откажа, гледам некој refurbished модел, со лепани жичи, изгребана површина и слично. Слабо лее... Одма го вратив, немам стапнето таму веќе.
Амц - seriously, don't get me started. Just a little... Услугата во еден од продажните салони им беше, хмм, не на посакуваното ниво. Цените, way over the top. Квалитетот на производите, хмм... Еден фаличен DDR, ми цркна еден хард диск, ми отиде една графичка, едно напојување си рече збогум... Ај да не ги критикувам многу, доста е толку.
Од други места немам зимано.