Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
naj boli sme ole ole :vozbud:

vecer ke gi tepame lacio 3:0 eeeeeeeee

kaka i ronaldinho se :zver: ki
Оле оле оле!! :tv:
Нечиниш ти бе брат :pos::pos:
Очекувам интересен натпревар нека победи подобриот :smir:
Ја лично очекувам ова да му е последна утакмица на Анчелоти,доста му е треба промени...

Оле оле оле!! :tv:
Нечиниш ти бе брат :pos::pos:
Очекувам интересен натпревар нека победи подобриот :smir:
Ја лично очекувам ова да му е последна утакмица на Анчелоти,доста му е треба промени...

Ја лично ќе бидам пресреќен ако дознам дека Анџелоти ќе се смени пред Земјата да биде проголтана од Сонцетото што ќе се случи за 5 милијарди години

Ако настапат со овој состав газиме сигурно:
Дида

Замброта-----Каладзе--------Малдини--------Јанкуловски

Фламини----------Амброзини----------Сидорф

Кака------Рони

Бориело

Леле има да ги рокнеме лацијаливе

Абе не треба Рајкард за Роналдињо да седи на клупа, еве го и Анчелоти го практикува тоа;

MILAN-LAZIO: LE FORMAZIONI UFFICIALI
21/09/2008

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Ambrosini, Seedorf; Kakà; Pato, Borriello.

LAZIO: Carrizo; Lichtsteiner, Siviglia, Rozenhal, Kolarov; Brocchi, Ledesma, Matuzalem; Mauri; Zarate, Pandev.

Мислим дека Гатузо би требало да влезе во вториот дел со оглед на повредата што ја имаше ама ај повеќе искуство има од Фламини се надевам сеа кога се врати Гатузо нема така лесно да примаме гол, и конечно 2ца во нападот :vozbud:
Сеа да победиме и оваа формација Анчелоти ќе ја тера и во другите натпревари :)

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Ambrosini, Seedorf; Kakà; Pato, Borriello.

Официјална формција, браво Карло, не изненади сите, секоја чест, конечно!!! Ајде сега да пукаат петарди!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Одиме на победа со 2ца напаѓачи и со Бранко Илиевски...:):):) се надевам срека ке ни донесе коментаторов а и ке направи некоја за да се згазам од смеа...

3. Maldini, Paolo 4. Kaladze, Kakha 7. Pato 8. Gattuso, Gennaro 10. Seedorf, Clarence 11. Borriello, Marco 12. Abbiati, Christian 15. Zambrotta, Gianluca 18. Jankulovski, Marek 22. Kaká 23. Ambrosini, Massimo

2 ца напред браво

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom