T
TaMчЕ
Гостин
Аууу онаа на Фокс Лајф што ја даваат Брачни води ли како и да се викаше!:nesvest:
поглупа серија нема!
поглупа серија нема!
abe tvoe mislenje nema so nekoj da te pluka..freedom of speachКолку сакате плукајте ме,ама поодвратна серија од онаа црнечкана со Козби нема според мене.
Изгледа си ја утнал темата, 24 е една од најдобрите серии некогаш направени.24 ми е многу многу саката.
Претеруваш ипак. Ако за тебе целта била само една врата и ништо друго не си сфатил, тогаш не е ни чудно. Затоа и другиве серии што ги наброја, иако не сум ги гледал, ги зимам претпазливо, знаејќи отприлика каков е твојот стил на гледање според LOST.Ух од кај да почнам.
Ќе почнам од Лост. (цела една сезона од 26 епизоди за да отворат една врата. Навистина?)
Stargate Universe (Star Trek Voyager in slow motion)
Breaking Bed (breaking the spirits of the viewers, за оваа серија треба трпение, цела сезона може да се раскаже во 15 минутно клипче).
Star Trek: The next generation (to boldly go where no one has gone before - again)
Да кажеше за некоја друга серија да ти поверував ама можам да ти кажам дека Boston Legal е една од поинтересните серии исполнета со хумор кој ти не си го сватил-а...Spored mene Boston legal...preterano dosadna
За болдираниве се согласувам, другите не ми се гледани.Ух од кај да почнам.
Ќе почнам од Лост. (цела една сезона од 26 епизоди за да отворат една врата. Навистина?)
Stargate Universe (Star Trek Voyager in slow motion)
Breaking Bed (breaking the spirits of the viewers, за оваа серија треба трпение, цела сезона може да се раскаже во 15 минутно клипче).
Star Trek: The next generation (to boldly go where no one has gone before - again)
24 (кога еден тип од иднината се враќа во минатото гол и се пука со сите и никој ништо не му може, ах чекај тоа беше Терминатор филмот. Ова беше оди еден тип у џунгла сите ги отепуе го мачат цело време и никој ништо не му може. А Рамбо. ЧЕК. За што беше ова)
Desperate Houseives збир на очајни домаќинки, сите испоразведени, растурени, не знаат да готват и да чуваат деца, но важно секогаш насмеани.
Оз - у затвор само не бегаат и има многу секс со мажи.
nezz ja iam gledano...mene mie uzasno dosadna i da ne im go razbiram homorot-mene mi e pregluponoj debelin deny so K*r ima uloga da se glupira nezzz mn los humor i mn kopija od Aly McBeal i od dr pravni serii kako iden pravnik ti vikam tupatttttt so tie amn vise sekoj si ima pravo na svoe mislenjeДа кажеше за некоја друга серија да ти поверував ама можам да ти кажам дека Boston Legal е една од поинтересните серии исполнета со хумор кој ти не си го сватил-а...
Само ја затупија во третата сезона ама пак затоа петтата сезона беше врв на се...
Gledam deka temava e za vo kanta nikade drugo.nezz ja iam gledano...mene mie uzasno dosadna i da ne im go razbiram homorot-mene mi e pregluponoj debelin deny so K*r ima uloga da se glupira nezzz mn los humor i mn kopija od Aly McBeal i od dr pravni serii kako iden pravnik ti vikam tupatttttt so tie amn vise sekoj si ima pravo na svoe mislenje
Vo ovaa kategorja isto se vbrojuvaat i 24 i lost(koja iaku ja gleav cela na kraj svativ deka samo deka dzabe sum potrosila tolku vreme gledajki ja