Најлоши серии кои ги имате гледано?

T

TaMчЕ

Гостин
Аууу онаа на Фокс Лајф што ја даваат Брачни води ли како и да се викаше!:nesvest::tapp:
поглупа серија нема!

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
ЈАс си гледам очајни домакинки и најинтересни ми се сеа ја чекам новата сезона на А1 ама тие пак старата ја репризирет...додуше почна на РТЛ ама од кабловскава ми ја исклучија ...ај здравје....

Sassy

sultan instead of the sultan
Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Најлоша серија?

koja e najlosata serija koja voopsto e snimana do denes??
Spored mene Boston legal...preterano dosadna:S
Predlozi:smir:

P

PewDiePie

Гостин
Колку сакате плукајте ме,ама поодвратна серија од онаа црнечкана со Козби нема според мене.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
24 ми е многу многу саката.

Sassy

Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Колку сакате плукајте ме,ама поодвратна серија од онаа црнечкана со Козби нема според мене.
abe tvoe mislenje nema so nekoj da te pluka..freedom of speach:)

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Ух од кај да почнам.
Ќе почнам од Лост. (цела една сезона од 26 епизоди за да отворат една врата. Навистина?)
Stargate Universe (Star Trek Voyager in slow motion)
Breaking Bed (breaking the spirits of the viewers, за оваа серија треба трпение, цела сезона може да се раскаже во 15 минутно клипче).
Star Trek: The next generation (to boldly go where no one has gone before - again)
24 (кога еден тип од иднината се враќа во минатото гол и се пука со сите и никој ништо не му може, ах чекај тоа беше Терминатор филмот. Ова беше оди еден тип у џунгла сите ги отепуе го мачат цело време и никој ништо не му може. А Рамбо. ЧЕК. За што беше ова)

Desperate Houseives збир на очајни домаќинки, сите испоразведени, растурени, не знаат да готват и да чуваат деца, но важно секогаш насмеани.

Оз - у затвор само не бегаат и има многу секс со мажи.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ух од кај да почнам.
Ќе почнам од Лост. (цела една сезона од 26 епизоди за да отворат една врата. Навистина?)
Breaking Bed (breaking the spirits of the viewers, за оваа серија треба трпение, цела сезона може да се раскаже во 15 минутно клипче).
Star Trek: The next generation (to boldly go where no one has gone before - again)
Претеруваш ипак. Ако за тебе целта била само една врата и ништо друго не си сфатил, тогаш не е ни чудно. Затоа и другиве серии што ги наброја, иако не сум ги гледал, ги зимам претпазливо, знаејќи отприлика каков е твојот стил на гледање според LOST.

За мене дефинитивно една од најлоши беше хрватската што идеше после Љубов во Офсајд. Ич не ми текнува на името, татко ми ја форсираше и некогаш гледав, онака од досада - тој период немав нет.
Ќе се случи нешто во една епизода, а потоа цело време истото нешто се ПРЕРАСКАЖУВА. Фак оф бе, прво девојката му кажува на дечкото за тоа (не му кажува, му раскажува), па он раскажува на пријателите, па они на татко мајка. И 20 пати ќе ја слушнеш истата приказна. :)

И онаа америчката Sunset Valley или како и да беше, би ја класифицирал како лоша. Чим на 10 години ми била досадна, можам да замислам сеа ако ја ѕирнам. Бледо ми текнува дека 20 епизоди не се случува ништо, па оп, оддеднаш некој ќе падне во пештера...па пак 30 епизоди досада жива, па ќе отидат во некоја викендица и ќе има сериски убиец. Комедии живи...^-^

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Spored mene Boston legal...preterano dosadna
Да кажеше за некоја друга серија да ти поверував ама можам да ти кажам дека Boston Legal е една од поинтересните серии исполнета со хумор кој ти не си го сватил-а...
Само ја затупија во третата сезона ама пак затоа петтата сезона беше врв на се...

I

Intex

Гостин
Ух од кај да почнам.
24 (кога еден тип од иднината се враќа во минатото гол и се пука со сите и никој ништо не му може, ах чекај тоа беше Терминатор филмот. Ова беше оди еден тип у џунгла сите ги отепуе го мачат цело време и никој ништо не му може. А Рамбо. ЧЕК. За што беше ова)

Desperate Houseives збир на очајни домаќинки, сите испоразведени, растурени, не знаат да готват и да чуваат деца, но важно секогаш насмеани.

Оз - у затвор само не бегаат и има многу секс со мажи.
За болдираниве се согласувам, другите не ми се гледани.
Лост: борба за преживување, па де сф елементи (телепорт и патување низ времето), та де судбината ги поврзува, та де си одат, па се враќаат. Добро, не кажав по ред како одат настаните, ама воглавном тоа е.
Старгејт Јуниврз: џабе почнав да ја гледам, иако не ми беа гледани другите. Вселенски брод кој се распаѓа, а они имаат технологија у п.м.
24: Аман од таа серија. У 24 саати, у само 24 саати се случуваат еден куп работи, сплетки, предавства. Зар е можно за толку кратко време, толку настани? И еден батка, херојот на приказната, убива еден куп луѓе, и неретко сезоната ја завршува и без воопшто да биде ранет. Да Џек, ти си семоќен!
П.С. Ќе ми објасни некој 24 фан како е можно да се дешаваат толку работи за кратко време? Ениуан? Знам дека ќе се најде таков.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
За која сезона зборате од лост? Оти не ми текнува кај шо отворале една врата цела сезона ?
-Ми текна

Инаку ако мора една да спомнам како најлоша, би одел на baby bob. Да не ви откривам премногу, гледајте ја :tv: Тука би ги додал сите баавни драми, невозможно досадни ми се.

Sassy

Член од
5 ноември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
72
Да кажеше за некоја друга серија да ти поверував ама можам да ти кажам дека Boston Legal е една од поинтересните серии исполнета со хумор кој ти не си го сватил-а...
Само ја затупија во третата сезона ама пак затоа петтата сезона беше врв на се...
nezz ja iam gledano...mene mie uzasno dosadna i da ne im go razbiram homorot-mene mi e preglup:(onoj debelin deny so K*r ima uloga da se glupira:( nezzz mn los humor i mn kopija od Aly McBeal i od dr pravni serii:( kako iden pravnik ti vikam tupatttttt so tie amn vise:( sekoj si ima pravo na svoe mislenje
Vo ovaa kategorja isto se vbrojuvaat i 24 i lost(koja iaku ja gleav cela na kraj svativ deka samo deka dzabe sum potrosila tolku vreme gledajki ja:(

Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.120
Поени од реакции
104
Ако не ти се свиѓа Boston Legal, ти препорачувам да гледаш Шехерезад.

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
nezz ja iam gledano...mene mie uzasno dosadna i da ne im go razbiram homorot-mene mi e preglup:(onoj debelin deny so K*r ima uloga da se glupira:( nezzz mn los humor i mn kopija od Aly McBeal i od dr pravni serii:( kako iden pravnik ti vikam tupatttttt so tie amn vise:( sekoj si ima pravo na svoe mislenje
Vo ovaa kategorja isto se vbrojuvaat i 24 i lost(koja iaku ja gleav cela na kraj svativ deka samo deka dzabe sum potrosila tolku vreme gledajki ja:(
Gledam deka temava e za vo kanta nikade drugo.

Bidejki nema univerzlna serija sto site ke ja sakaat, site mislenja ovdeka se krajno subjektivni i se baziraat na licen vkus, sto ja pravi ovaa tema osnova za FLAME wars.

Boston Legal e awesome serija, Wiliam Shatner genijalno go odglumi Danny Crane. Toa sto ti ne si go svatila humorot, poveke kazuva za tebe otkolku samata serija.

Kajgana Shop

На врв Bottom