А
Ајсшутер
Гостин
Milanez` рече ја давале на ЕуроСпорт 1 иначе,јас ја гледам на Justin.tv
Зашто ?! Ти се свиѓа ? Иначе една од најслабите карики во тимот им е . . . .Fala bogu go vidov jankulosvski...
syn трај си... ќе си го мавнеме муабетот во малоЗашто ?! Ти се свиѓа ? Иначе една од најслабите карики во тимот им е . . . .
едит : Kaжете за кого друг да кажам дека е најслаба карика , глеам деманти ми делат
Syn, ај вака викај почесто....што знаеш:smir:.Зашто ?! Ти се свиѓа ? Иначе една од најслабите карики во тимот им е . . . .
едит : Kaжете за кого друг да кажам дека е најслаба карика , глеам деманти ми делат
Не Не на СуперСпорт 1 ја даваат а не на ЕуроСпорт 1Milanez` рече ја давале на ЕуроСпорт 1 иначе,јас ја гледам на Justin.tv
Грешка брат Јанкуловски е еден од подобрите сезонава и на Европско супер изигра само пак се мачи нешто со повреди па паузира понекогаш.Зашто ?! Ти се свиѓа ? Иначе една од најслабите карики во тимот им е . . . .
на лоша снимка гледам па и на мене чуден ми се виде голот... како и да е добро што водиме , да не се повлекуваме сеа и да дадеме уште некое голчеНели некој ја закачи по ударот на Јанкуловски??? Мислам дека беше автогол, ама како и да е 1-0 и плус целосна инцијатива на терен...:smir: