Што кога женско предлага секс-френд?

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Јас би прифатил .. нема да ја карактеризирам ко курва , посебно ако не ја знам , можда само и се присакало ..би прифатил да имам редовен секс со некоја шо не ја сакам , зашо да не би , сексот е за забава .. за изглед само да биде нормална , да не е премногу дебелка ниту слаба ко чачкалица ..

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Секс пријател/ка е супер работа. И ако ви оди добро во сексот уживајте додека трае. А иначе тоа лесна/тешка девојка она ке си најде лесен/тежок секс пријател, иако вика не сака ДА.
И секако дека такви дружења еден ден ке завршат болно за некој од нив, ама така е и во љубовта, и во другарството. Ако не ти се трпи такво нешто живеј сам и бегај од све.
И да, првата мисла би ми била ‘‘ова е толку напалена за мене што значи дека ке имаме супер добар секс‘‘
Ако ме привлекува физички, а скромен сум не барам некои пропорции, нема да ја одбијам, уствари кога ке размислам и немам одбиено, тоа значи дека сум лесен дечко и сум се дружел со лесни девојки.
Да она за мене е лесна и јас за неа сум лесен плен, и нека биде така.
Да имам редовен секс со некоја што не ја сакам може,али тоа е за да дојдам до тоа што го сакам, пари пример. Ако нема сакање, љубов, нема секс. И не мешајте љубов има у секс и секс има у љубов, значи исто е.

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Секс и љубов не е исто .. не мешајте водење љубов и секс ..

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ако не е ондак пример ја и ти идеме нели, ти си заљубена у мене, јас еден ден идам и имам секс со друга, се враќам дома и ти кажувам каков луд секс сум имал со друга. Ти сигурно нема да се насмееш нели, ке бидеш уништена. Нема да ме гледаш со исти очи.
А можда и не, можда сум и грешка, зашто можда незнам ништо за љубов.
да ама пример ти и она НЕ идете, ти не ИДЕШ со никого, и имаш секс со некоја што си ја знаел од порано и се договарате да бидете секс другарчиња, и неможеш да се заљубиш во неа...и? :)

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Во основа е исто секс е производ на љубов. Идат заедно потреба се и едно и друго, и бакнеж е производ од љубов, и држење за рака е од љубов, мора да сакаш (љубиш) за да имаш секс, бакнеж, држење за рака, прегратки, пипкање, и све друго. За да имаш секс мора да сакаш (љубиш) нешто на него/неја. Дали гз, цицка, уста, коса, карактер, мора у нешто да и се заљубиш.

да ама пример ти и она НЕ идете, ти не ИДЕШ со никого, и имаш секс со некоја што си ја знаел од порано и се договарате да бидете секс другарчиња, и неможеш да се заљубиш во неа...и? :)
Мора нешто да сакам (љубам) на неа, нешто да ме привлече за да ја сакам, еј секс е сакање до свршување, ако тоа не е резултат барем на моментална 20 минутна љубов ондак??? незнам можда ја незнам.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Мора нешто да сакам (љубам) на неа, нешто да ме привлече за да ја сакам, еј секс е сакање до свршување, ако тоа не е резултат барем на моментална 20 минутна љубов ондак??? незнам можда ја незнам.
добро ете, тие 20 минути глумите љубов, после секој на своето...

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
добро ете, тие 20 минути глумите љубов, после секој на своето...
Ама зошто би некој глумел кога никој не те тера ништо, сам тоа бираш да го правиш, сам бираш со која сакаш со која несакаш.
Да небеше исто секое изневерување ке беше оправдано како да си бил точак да возиш низ парк.
Секс френд се бира, неможе со било кој, мора да го сакаш тоа за да го направиш.

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Мора да имаш нагон за тоа , не мора да бидеш вљубен во него/неа .. едноставно ти е привлечен/а , имаш желба , ама не мора да имаш емоции .. мислам на љубов .. Сексот ти е активност за , просто и едноставно , начин на задоволување на сексуалниот нагон . Тоа е и целата поената на имањето фак-бади . Да се ебеш со некој/а без обврски .

M

marsovka

Гостин
А чекај, ти си имала секс-френд?
Jas sum имала ( си пишува со маркер на чело курва )

Да те тера тестостерон, нагон, овулација итн
Доволно?
Други прашања ( нека биде интервју со неморалните )

Шо е тоа битно у муабетов мене стварно не ми е јасно...:pos2:
Битно е во муабетот за да дечкотот ти каже дека ако под
а) не не си имала не знаеш што збориш
Б) да те натера да се повлечеш од дискусијата поради тоа што потврден одговор значи лепење етикета од страна на чедните кои го читаат ова >.>

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387

Доволно?

Б) да те натера да се повлечеш од дискусијата поради тоа што потврден одговор значи лепење етикета од страна на чедните кои го читаат ова >.>
Не е тачно. Ние супер си разговараме. Уствари незнам, мене ми е ок. Да не згрешив негде?

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Не сум емоционално способна да имам само секс-другарче. Кога ќе се случи сексот, автоматски се приврзувам за него. Ептен фиктивно, ако не можам да го имам дечкото што го сакам, на ниеден друг начин, тогаш би предложила. Но, тоа повторно ќе биде водено од емоција и би било чиста глупост бидејќи би се самоизмачувала.
Сосема исто се чуствувам:toe:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Не мора секогаш да е до задоволување на потребата која немаш кај да ја исфрлиш.
Има мажи... го гледаш у полн кафич и не можеш да не мислиш на секс ебаго. И ако бидне сексот после кога ќе го видиш си мислиш е оној секс-иконана го имав, дури и знам како мириса. Плус полнење на егото е во прашање. И да, верувале или не, и жените знаат така да размислуваат.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308

Доволно?

Марсовка, озбилно, као цела држава ни пука морал од себе па сега ти ќе се осеќаш различна од масата со тоа што ќе си прилепиш етикета на неморална девојка и тоа гордо ќе го носиш (со маркер запишано на чело)?
Во градов особено, а и низ државава веќе не се знае кој кого натегнуе, фејсбук не е само место за кликање лајк, ниту има верност ниту има нешто кое барем наликува на морал... алкохол и дрога се дечји играчки а луѓето веќе не се ни кријат да имаат секс, го прават тоа во самите дискотеки и не им е грижа дали некој ги гледа(освен обезбедувањето).

Темава може слободно да се преименува во, Што кога девојка предлага врска, зашто тоа е далеку по неверојатно и спектакуларно отколку да доживееш девојка да ти каже “ма да, ја сакам да сме вечно заедно“. Бајковидни приказни веќе има само на форум пошто сите сонуваме за нив заради носталгија кога читавме “Снежана“ па тоа ни останало врежано во детството. Ама модерните генерации се помалку растат со бајки, растат со поинакви работи каде ниту таа моногамна вредност наметната кон нив уште како деца ја нема.

Затоа, олабави се со тоа не сум светица, знаеме сите дека постојат само кучки и оние кои сакаат да бидат тоа.

M

marsovka

Гостин
Марсовка, озбилно, као цела држава ни пука морал од себе па сега ти ќе се осеќаш различна од масата со тоа што ќе си прилепиш етикета на неморална девојка и тоа гордо ќе го носиш (со маркер запишано на чело)?
Во градов особено, а и низ државава веќе не се знае кој кого натегнуе, фејсбук не е само место за кликање лајк, ниту има верност ниту има нешто кое барем наликува на морал... алкохол и дрога се дечји играчки а луѓето веќе не се ни кријат да имаат секс, го прават тоа во самите дискотеки и не им е грижа дали некој ги гледа(освен обезбедувањето).
.
Еј викторе ај сеа да не се праиме три и пол за што се работи океј :)
Мислиш државава ни пука со лажен морал на другата тема добив психонанализи каде ми фалело нешто, да се обесам итн итн самиот си прочитал не мора јас да ти разјаснувам.Следствено решив да им олеснам на чедните коа лепат етикета по теми јас сама да си залепам, да не се мачат знаеш

Не знам дали не се знае кој кого натегнува баш :)
Син сити е далеку, мноогу далеку од тоа освен ако ти не си налетал на портал каде те носи у некај трета димензија и каде Лазар а Киро жена негова, ни е претседател се ни цути и народот аздисува од пари па затоа не се знае кој со кого ... што како :треп:
А тоа што ти не следиш оговарања повеќе за да не знаеш кој со кого што како ех јеби га сонце :)
Ај вака да се обложиме да седне женско и да почне да збори за ебење во било кое друштво во било која кафана дека или ќе прогласат за курва или за ненормална или е пијана. А ако го стори тоа машко ќе биде сосема нормално или пак само обичен селјак :)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Еј викторе ај сеа да не се праиме три и пол за што се работи океј :)
Мислиш државава ни пука со лажен морал на другата тема добив психонанализи каде ми фалело нешто, да се обесам итн итн самиот си прочитал не мора јас да ти разјаснувам.Следствено решив да им олеснам на чедните коа лепат етикета по теми јас сама да си залепам, да не се мачат знаеш

Не знам дали не се знае кој кого натегнува баш :)
Син сити е далеку, мноогу далеку од тоа освен ако ти не си налетал на портал каде те носи у некај трета димензија и каде Лазар а Киро жена негова, ни е претседател се ни цути и народот аздисува од пари па затоа не се знае кој со кого ... што како :треп:
А тоа што ти не следиш оговарања повеќе за да не знаеш кој со кого што како ех јеби га сонце :)
Ај вака да се обложиме да седне женско и да почне да збори за ебење во било кое друштво во било која кафана дека или ќе прогласат за курва или за ненормална или е пијана. А ако го стори тоа машко ќе биде сосема нормално или пак само обичен селјак :)
Не бе марсовка, ти живееш надвор од секојдневните случувања. Деколте и мини сукњица, сјајче и пудричка, влези во Хард Хавана @ Миднајт ќе се осетиш ко публика у римски Колосеум.

Овде на форум сите сакаат да бидат вакви или онакви. Оние кои ти лепат тебе етикета сакаат да бидат примерни но не можат, а ти обратно, сакаш да бидеш развратна, ама не можеш, па они се лажат себе и тебе, ти се лажеш себе и пробуваш нас. Затоа е форумот убав, си она кое не можеш на улица...

Kajgana Shop

На врв Bottom