Што кога женско предлага секс-френд?

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Ѓентлмен никад нема да ја одбие :tv:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Е добро де,можеби ти многу и се свиѓаш,во моментот сака да има секс и ти понуде,а други дечковци не е имала многу.
Уште ли е лесна?:):)
Па за мене лесна. Не за другите.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Јас нема да ја карактеризирам како лесна или курва :toe: баш напротив,треба муда за тоа да го направиш и можам само бравос да и кажам,Ацид мислам дека нема да рече ај да бидеме секс френдс туку тоа само од себе ќе се развива така...без обврски :toe: ако немам девојка да зашто да не би прифатил таква френд онака само просечно да изгледа да не е како од поплава излезена :pos: и пак ќе кажам ретки се тие што ова можат хипотетички да го изведат така да рука им давам :smir:

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Не сум емоционално способна да имам само секс-другарче. Кога ќе се случи сексот, автоматски се приврзувам за него. Ептен фиктивно, ако не можам да го имам дечкото што го сакам, на ниеден друг начин, тогаш би предложила. Но, тоа повторно ќе биде водено од емоција и би било чиста глупост бидејќи би се самоизмачувала.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
А оти не ја гледате и другата страна? Си во таква некаква (без)врска, се работите од време на време и по 2 месеци ти се јавува да ти каже дека е трудна. И што понатаму?

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
А оти не ја гледате и другата страна? Си во таква некаква (без)врска, се работите од време на време и по 2 месеци ти се јавува да ти каже дека е трудна. И што понатаму?
:hump: у матично па после во црква :pop:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
а бе на мои години... и ко ќе фати криза... и машко да ми понуди секс бади да ми е не би се думал многу.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
З`ш бе морат да етикетирате некого како курва или нешто слично? З`ш воопшто морате да етикетирате во било која ситуација не ми е јасно...

Инаку... ако ми понуди... з`ш да не...

Би помислил дека америчките тинејџерски филмчиња влијаат врз младинава македонска и дека не се сите толку ограничени кога се работи за остварување на своите потреби...

Се разбира дека не би прифатил со баш секоја... си има некои критериуми и ми се чини дека никогаш не сум бил толку очаен па за да прифатам со која и да е...

Али ако знаете некоја што сака секс бади нека ми титне на профил :tv:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не би прифатил :).

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
За машките:
Прво ме интересира која би ви била прва мисла/реакција на таквиот предлог.
Дали би прифатиле кога девојка би ви предложила да и бидете секс бади? Онака, без обврски, чисто секс?
Дали би ја карактеризирале како лесна/курва[ватева]?
Дали би прифатиле да имате редовен секс со некоја шо не ја сакате и дали ќе ви биде битен карактер/изглед?

За жените:
Дали некогаш би/сте предложиле некому да ви биде само за секс?
Како реагираат машките на тоа(ако сте предложиле)?
Прво што ке помислам е :
..... оваа ја избркале од најголемиот театар во МК... :)
А за тоа дали би ја избрал и прифатил да бидам само поради секс, мојот одговор е не.Постојат 2 типа на машко размислување .Првиот е горната глава се води од долната , а вториот е долната се води од горната , јас сум во втората :toe:

zive_te

system a.d.m.i.n.........
Член од
9 април 2009
Мислења
386
Поени од реакции
4
За машките:
Прво ме интересира која би ви била прва мисла/реакција на таквиот предлог.
Дали би прифатиле кога девојка би ви предложила да и бидете секс бади? Онака, без обврски, чисто секс?
Дали би ја карактеризирале како лесна/курва[ватева]?
Дали би прифатиле да имате редовен секс со некоја шо не ја сакате и дали ќе ви биде битен карактер/изглед?

За жените:
Дали некогаш би/сте предложиле некому да ви биде само за секс?
Како реагираат машките на тоа(ако сте предложиле)?
Sekako bi prifatil so nekoj mal uslov izgled
Ne bi ja okarakteriziral kako kurva,lesna i t.n, tuku taa e prava zenska
Ajde ima zainteresirani povelete magde,fil,.,devojki ne strametese ve cekam pisete i ce vi pokazam sto ste propustile vo zivotot :-P ;-)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Магде, ако прашуваш какво е туѓото мислење, не е фак-бади за тебе.
Работа ми е да ме интересира ставот на народната маса, далеку од тоа дека би барала став за нешто што сакам да го направам во приватен живот или нешто што сум го направила.:)

Повеќе ме интересираше ставот на машките во однос на оние работи кои за западот се нормални и за кои повеќето машки се палите...
Како она што го гледате на филмовите,кога би дошло кај нас би го окарактеризирале.
Сатистички гледано, сите би прифатиле секс бади и скоро сите ја гледате таа девојка како лесна/курва.
Интересен беше ставот дека таквата девојка е храбра, зашто за таков предлог стварно треба храброст, и од машкото и од женското знаејќи колку сме уназадени како народ во тој поглед.

Сепак, јас мислам дека сепак зависи од ситуацијата во која се наоѓаат двајцата.
Ако едноставно не е возможна врска, зашто да не бидете секс френдс ако има некоја љубов/хемија меѓу вас.

Sekako bi prifatil so nekoj mal uslov izgled
Ne bi ja okarakteriziral kako kurva,lesna i t.n, tuku taa e prava zenska
Ajde ima zainteresirani povelete magde,fil,.,devojki ne strametese ve cekam pisete i ce vi pokazam sto ste propustile vo zivotot :-P ;-)
Пиши ми бројче по пп, ќе се договориме нешо.
Пошто нели ние тебе и те чекаме.:):):)

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Претпоставувам дека повеќето машки си имаат фантазирано некоја таква случка - некоја девојка да им понуди секс за една вечер. Меѓутоа едно е да фантазираат друго е во реалноста тоа да го направат доколку им е укажана можноста.
За да го направат тоа треба да бидат или ептем запечени или да немаат самопочит со тоа што не пребираат (под претпоставка женската да не им е по вкус) или пак да немаат самопочит во смисла да не размислуваат за последиците (бременост, болести).
Како и да е, се ценат тие мажи кои можат да се самоконтролираат во тие ситуации:smir:
Што се однесува до мене- a'm not that kind of girl:pipi:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Претпоставувам дека повеќето машки си имаат фантазирано некоја таква случка - некоја девојка да им понуди секс за една вечер.
Не е точно и ова е само една од заблудите кои жените ги имаат према мажите. Ние мечтаеме некоја девојка да ни понуди секс за повеќе вечери.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Не е точно и ова е само една од заблудите кои жените ги имаат према мажите. Ние мечтаеме некоја девојка да ни понуди секс за повеќе вечери.
Епа ако се покажете на првата вечер, може и ќе ве побара и за повеќе вечери нели?:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom