Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е добро де,можеби ти многу и се свиѓаш,во моментот сака да има секс и ти понуде,а други дечковци не е имала многу.
Уште ли е лесна?![]()
баш напротив,треба муда за тоа да го направиш и можам само бравос да и кажам,Ацид мислам дека нема да рече ај да бидеме секс френдс туку тоа само од себе ќе се развива така...без обврски
ако немам девојка да зашто да не би прифатил таква френд онака само просечно да изгледа да не е како од поплава излезена
и пак ќе кажам ретки се тие што ова можат хипотетички да го изведат така да рука им давам :smir:А оти не ја гледате и другата страна? Си во таква некаква (без)врска, се работите од време на време и по 2 месеци ти се јавува да ти каже дека е трудна. И што понатаму?
Прво што ке помислам е :За машките:
Прво ме интересира која би ви била прва мисла/реакција на таквиот предлог.
Дали би прифатиле кога девојка би ви предложила да и бидете секс бади? Онака, без обврски, чисто секс?
Дали би ја карактеризирале како лесна/курва[ватева]?
Дали би прифатиле да имате редовен секс со некоја шо не ја сакате и дали ќе ви биде битен карактер/изглед?
За жените:
Дали некогаш би/сте предложиле некому да ви биде само за секс?
Како реагираат машките на тоа(ако сте предложиле)?

За машките:
Прво ме интересира која би ви била прва мисла/реакција на таквиот предлог.
Дали би прифатиле кога девојка би ви предложила да и бидете секс бади? Онака, без обврски, чисто секс?
Дали би ја карактеризирале како лесна/курва[ватева]?
Дали би прифатиле да имате редовен секс со некоја шо не ја сакате и дали ќе ви биде битен карактер/изглед?
За жените:
Дали некогаш би/сте предложиле некому да ви биде само за секс?
Како реагираат машките на тоа(ако сте предложиле)?
Работа ми е да ме интересира ставот на народната маса, далеку од тоа дека би барала став за нешто што сакам да го направам во приватен живот или нешто што сум го направила.Магде, ако прашуваш какво е туѓото мислење, не е фак-бади за тебе.

Пиши ми бројче по пп, ќе се договориме нешо.Sekako bi prifatil so nekoj mal uslov izgled
Ne bi ja okarakteriziral kako kurva,lesna i t.n, tuku taa e prava zenska
Ajde ima zainteresirani povelete magde,fil,.,devojki ne strametese ve cekam pisete i ce vi pokazam sto ste propustile vo zivotot :-P ;-)

Претпоставувам дека повеќето машки си имаат фантазирано некоја таква случка - некоја девојка да им понуди секс за една вечер.
Епа ако се покажете на првата вечер, може и ќе ве побара и за повеќе вечери нели?:helou:Не е точно и ова е само една од заблудите кои жените ги имаат према мажите. Ние мечтаеме некоја девојка да ни понуди секс за повеќе вечери.