Сликање на ѕид

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
povekje od pola godina pribiram idei i shabloni za rospisive(mak.naziv ne mi e poznat) - kako da mi stana hobi :pos2:se nadevam na skoro realiziranje

koleee

Убер Македонче
Член од
6 јули 2008
Мислења
643
Поени од реакции
42
Го имам оваа направено на таванот images.jpeg
а за на ѕидот планирам со фосфорни бои да го направм оваа: индекс.jpeg

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Вакви се изработуват во Скопје по порачка http://www.facebook.com/group.php?gid=106730242692786
Налепниците што ги спомнаа во Џамбо се прилично мали (не се за преку цел ѕид на пример) и се детски (розеви пеперутчиња и слични), мене лично боите воопшто не ми се допаѓаат, а и дизајнот им е непривлечен :toe:

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114

--- надополнето ---

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Има нешто слично на ова подолу?

@cool@

Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
С

сашенко

Гостин
Интересно само јас кога би одлучил да имам некој таков зид во собата би ставил тапети подобро.Цртеж си е цртеж ама сепак тапетите кога сакам можам да ги тргнам и да ги сменам.Ме интересираше кај можам да испечатам тапети по моја желба (слика каква сакам, големина...)??? Сигурен сум дека има во скопјево ама немам барано и цени ако има некој одлично ако не здравје.....ке идам ке си прашам сам.Ама со тапети далеку подобро би било.На пример сакам бездна да ставам или пак пустина цел зид или природа некоја, па да ме демнат животни од една страна можам и мајмун да си закачам да ми виси некој од плафонот и би било по реално ама ова само како идеи далеку од тоа дека вака ке правам.Ме интересира каде можат овие желби во реалност да ми ги направат...

Kajgana Shop

На врв Bottom