Сликање на ѕид

• Креатор на темата Креатор на темата DarkEyE994
  • Време на започнување Време на започнување
povekje od pola godina pribiram idei i shabloni za rospisive(mak.naziv ne mi e poznat) - kako da mi stana hobi :pos2:se nadevam na skoro realiziranje

Го имам оваа направено на таванот images.jpeg
а за на ѕидот планирам со фосфорни бои да го направм оваа: индекс.jpeg
pencil.png

Вакви се изработуват во Скопје по порачка http://www.facebook.com/group.php?gid=106730242692786
Налепниците што ги спомнаа во Џамбо се прилично мали (не се за преку цел ѕид на пример) и се детски (розеви пеперутчиња и слични), мене лично боите воопшто не ми се допаѓаат, а и дизајнот им е непривлечен :toe:

5bc89df12809.jpg

--- надополнето ---

5f32cce7f9ba.jpg

7ed7fa6d6583.jpg

e0e3a29b0660.jpg

5a99fd75ddc5.jpg

e0b18a309b85.jpg

Има нешто слично на ова подолу?

kul-izumi-za-sekoj-den-10.jpg

Интересно само јас кога би одлучил да имам некој таков зид во собата би ставил тапети подобро.Цртеж си е цртеж ама сепак тапетите кога сакам можам да ги тргнам и да ги сменам.Ме интересираше кај можам да испечатам тапети по моја желба (слика каква сакам, големина...)??? Сигурен сум дека има во скопјево ама немам барано и цени ако има некој одлично ако не здравје.....ке идам ке си прашам сам.Ама со тапети далеку подобро би било.На пример сакам бездна да ставам или пак пустина цел зид или природа некоја, па да ме демнат животни од една страна можам и мајмун да си закачам да ми виси некој од плафонот и би било по реално ама ова само како идеи далеку од тоа дека вака ке правам.Ме интересира каде можат овие желби во реалност да ми ги направат...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom