Дводелни или едноделни костими за капење?

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Најубаво за гледање (кога веќе не е кожа) е дводелно нешто....
п.с. Темава ваљда не е само за жени:jaj:?

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Сум повеќе за дводелни од причина што не сум за едноделни :pos:

никаде да најдам вакви модели на костими :lut:

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
никаде да најдам вакви модели на костими :lut:

јас па кај и да се свртам све вакви гледам горе ко свртени или со токи некои или скрос рамни преку деколтето... насекаде се летово

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
јас па кај и да се свртам све вакви гледам горе ко свртени или со токи некои или скрос рамни преку деколтето... насекаде се летово
тука во Охрид, сегде пребарав не најдов вакви...:toe:

lidu6

искусен форумџија
Член од
8 јуни 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Едноделните се посекси, ама бараат совршено тело. Јас го немам... :icon_lol: Затоа си купувам секогаш дводелни.

Јас мислам дека е спротивно...:smir:
-ако имаш секси тело повеке одговараат едноделни-така да ке си го покажеш телото без проблем, а ако имаш вишок килца мислам дека болје е едноделни пошо на некој начин нема да се познава вишокот:)

M

marko 1996

Гостин
Најубави за гледање без костум:pipi: А вака дводелни:pipi:

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Повеќе сакам дводелни а такви и имам пред се за сончање. Едноделни немам.

AdRi*

Obscenely Delicious
Член од
10 декември 2007
Мислења
651
Поени од реакции
41
Дводелни:pipi:

Член од
2 јули 2009
Мислења
134
Поени од реакции
1
dvodelni koj poubavo stojat i ja ocrtuvaat zenskata figura po prakticni se i za soncanje taka da dvodelni ednodelni nikad ne sum ni imala:smir:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Јас мислам дека е спротивно...:smir:
-ако имаш секси тело повеке одговараат едноделни-така да ке си го покажеш телото без проблем, а ако имаш вишок килца мислам дека болје е едноделни пошо на некој начин нема да се познава вишокот:)
Јас па мислам дека ако имаш вишок килограми ни едноделен ни дводелен костим за капење не ти помага за да не ти се познава вишокот килограми :smir:

Костим за капење си е костим за капење, повеќе открива него што покрива. :icon_lol:
За пополните исто им се фаќа и дводелен и едноделен (иако со класичниот едноделен им се покрива стомачето ама сепак пак се гледа џабе е), битно да си се чуствуваат убаво во него и нека бидат среќни што јаделе пици и хамбургери 2 месеци пред да одат на одмор :)

T

theTinule

Гостин
Сите ми се дводелни досеа...
Се мислам сеа ова лето да си купам од оние ко демек едноделни, али ипак се споени на средина со една линија (нешо ко тие на россонерка шо беа не почеток)...најмногу шо ќе ме нервира ќе биде сончањето ама ќе компензирам некако :)

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Едноделен носам :icon_lol:.

Член од
29 март 2009
Мислења
110
Поени од реакции
1
Јас сум за дводелни заради сончањето. Но, има некои модели на едноделни на кои што не можам да им одолеам.:helou:

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
повеќе сакам едноделни пошто поубаво ми стојат а дводелните се попрактични за да можам подобро да се исончам

ani4e

mega star
Член од
12 јули 2009
Мислења
158
Поени од реакции
3
Jas sum za dvodelni i sekogas dvodelni nosam..t.e sum na nekoj nacin i stomaceto da bide isoncano:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom