Кучиња скитници

Ваше мислење:

• Вкупно гласачи
    620
S

Stefi070

Гостин
Кој ти дал право да ги кастриш бе? Тебе како е ќе ти е да дојт некој кој е повиш од тебе и да не те убие туку да те стерилизира... која ќе ти биде смислата на животот тогаш а богами и неговата... кога пак ќе шеташ наоколу... ќе шириш болести и ќе трошиш храна и вода.

И да... ако го сакаш то белото куче пиши ми на профил, според то што прочитав за тебе... вервам дека ко љубителка на кучиња ќе дојш да го земиш... на 10 мин од твојот "убав" град живеам.

a vas koj vi dal pravo da gi uspivate? Kucinjata ne razmisuluvaat na toj nacin, tie najnormalno mozat da si prodolzat so zivotot ako se sterilizirani. Taka ke bidi i za niv poubavo. I imam kucinja mnogu mislam deka kazav poveke pati i sega za sega ne mozam da zemam uste edno , zalam

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
a vas koj vi dal pravo da gi uspivate? Kucinjata ne razmisuluvaat na toj nacin, tie najnormalno mozat da si prodolzat so zivotot ako se sterilizirani. Taka ke bidi i za niv poubavo. I imam kucinja mnogu mislam deka kazav poveke pati i sega za sega ne mozam da zemam uste edno , zalam
Немој да речеш дека си им го проучувала начинот на живот и размислувањата на кучињата :pos: - што мислат за рецесијава :pos: Епа штета што неможеш да го земеш, а уште повеќе што никој не може да го земе а сите сакаат кучиња а никој ги неќе... кој начин на размислување ти е тој, којзнае што си мислат кучињата за тоа :raz:

S

Stefi070

Гостин
Немој да речеш дека си им го проучувала начинот на живот и размислувањата на кучињата :pos: - што мислат за рецесијава :pos: Епа штета што неможеш да го земеш, а уште повеќе што никој не може да го земе а сите сакаат кучиња а никој ги неќе... кој начин на размислување ти е тој, којзнае што си мислат кучињата за тоа :raz:

decko ic ne si interesen. i da sakam kucinja poke od se ama imam poke od kolku so mozam da cuvam razberi se, inace ne bi imalo problem

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
decko ic ne si interesen. i da sakam kucinja poke od se ama imam poke od kolku so mozam da cuvam razberi se, inace ne bi imalo problem
Не ми беше тоа поентата... туку дека кога треба да се реагира сите имаат вишок кучиња во моментот или поради други Х услови неможат да земат уште едно, а тука се борат со сите сили против опционалните решенија.

BUCH

---
Член од
4 мај 2008
Мислења
616
Поени од реакции
20
на улица сакам да се вратат да го тренирам питот со нив:baeh:
хххххххх се шалам не сум за да се успиат пошто не го глеам тоа како начин на решавање на проблемот мора да има и друго решение

R

RAYTHEON23

Гостин
:vozbud:
јас со мојот шарпланинец(пред психата да ми го отепа) играв домино!!!!!

како ке биде поубаво за животињата кога нив тоа им е единствено задоволство!!!

а да им дадеме овај АРОМА СЛИМ од топ шоп и да заборават да јадат:pos2:

на улица сакам да се вратат да го тренирам питот со нив:baeh:
хххххххх се шалам не сум за да се успиат пошто не го глеам тоа како начин на решавање на проблемот мора да има и друго решение
а кое е другото решение????

ејј ова ко шпанска серија е

S

Stefi070

Гостин
:vozbud:
јас со мојот шарпланинец(пред психата да ми го отепа) играв домино!!!!!

како ке биде поубаво за животињата кога нив тоа им е единствено задоволство!!!

а да им дадеме овај АРОМА СЛИМ од топ шоп и да заборават да јадат:pos2:

а кое е другото решение????

ејј ова ко шпанска серија е

da se sterilizirat, ne gledas deka za to se zbora!!!!!!

R

RAYTHEON23

Гостин
ауууу:pos2:

да да да:nesvest:

е добро тука нема еко и био систем еве имаме луге кои дишат SO2 од Окта и никој не се буни(освен Стивен Сигал ко тој филмот со рафинеријата:vozbud:)

и сега ке им ја думаме на животињата цццц

па која е разликата од стерилизација и успивање!!!!!

без наслов но со повод е работава:toe:

и ние ке станеме држава на импотентни кучиња тоа не е чесно!!!!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
so bolesti be ne glumete. cel zivot sum so kucinja ulicni pa sum 100 pati pozrava od nekoj so gi cuvat decata ''pod stakleno zvono'' rekovme za tie sto se bolni da se uspijat ama zdravite nema potreba da se uspijat
Сосема си во право.
Нема болести, тоа е приказна која ја измисливме јас и Луси за да ги замачкаме очите на јавноста.
Бидејќи ние сме онака, филмски злобни, и едвај чекаме да ти ги убиеме кученцата пред врата.

Еве сум јас.

Сакам да ги убијам сите кученца за да станам султан место султанот.

А еве ја и Луси Лу.

Она многу сака далматинци.
Пардон, она многу сака мртви далматинци.

Конечно не разотрки и двајцата, I salute you.
Сеа слободно гордеј се, а нас оставиме да дискутираме на темата.

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Се додека не се изнајде некое друго решение(а тука не влегува и решението слободно да си шетаат по улиците) сум..Сум претрпела премногу стравови од кучиња скитници,а особено во моето маало ги има многу....
И не можам да се изначудам како некој е толку против,треба изгледа да поживеат малку во моето маало,па можеби и тие најпосле ќе го сменат мислењето....

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.510
Поени од реакции
8.117
Милост луѓеее... направивте 400 постови за еден ден додека не бев пред компјутер. За инает не ве читам.

Само сакав да кажам дека вчера околу 10 сабајле пред КРАШ на рекорд видов 2 кучиња скитници. АКЦИЈАТА МОРА ДА ПРОДОЛЖИ!!!

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Кучињата во никој случај не треба да се успиваат, којзнае колку чинат тие инекциите и на тендер колку ќе украдат, најефтино и најлесно решение е со куршум да се тепаат.
или со Nail Gun.

S

Stefi070

Гостин
Кучињата во никој случај не треба да се успиваат, којзнае колку чинат тие инекциите и на тендер колку ќе украдат, најефтино и најлесно решение е со куршум да се тепаат.
или со Nail Gun.

gospod ke te kazni. ako gi nekis kucinjata ne gi sakaj ama ne zboraj taka. kako ne ti e stram?

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
gospod ke te kazni. ako gi nekis kucinjata ne gi sakaj ama ne zboraj taka. kako ne ti e stram?
Зошто би ми било срам? Гарант тие инекциите за успивање 5 пати ќе бидат преплатени и некој добра сума пари ќе украде.
А куршум се знае колку е, од 50 до 100 денари.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Зошто би ми било срам? Гарант тие инекциите за успивање 5 пати ќе бидат преплатени и некој добра сума пари ќе украде.
А куршум се знае колку е, од 50 до 100 денари.
:tapp:

Имаат пари глупите луѓе што се на власт да прават статуи, сите да имаат палати и да се натпреваруваат кој поголема и поубава куќа ке има, на секој агол нови згради да се градат, да се даваат милиони за тие е*** партиски избори а неможат вакцини за животни да купат?
Или за успивање на СТАРИ И АГРЕСИВНИ кучиња?
Да видам пред мои очи како со куршум убиваат животно без трошка жал би го убила тој човек.

Ај и ти коа ке си болен немора да купуваш лек дојди јас со мерак би те убила:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom