Шмекерот
Еден и единствен
- Член од
- 24 мај 2008
- Мислења
- 1.767
- Поени од реакции
- 384
Хехе....Тончи...тукушто ми даде идејаДа не се остриш да ја шмекнеш Инес Р?

Ај нема шо да ја шмекам...ќе го прочита потписот

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хехе....Тончи...тукушто ми даде идејаДа не се остриш да ја шмекнеш Инес Р?
Не Маца нема хаска да земеСи кажав јас фино-лепо.
Маца ќе земе хаски.
Маца ни покажува тука бело кутре ко топче снег, од кои очите под автоматизам ни солзат и ни вика да земеме да го чуваме или ќе го убијат.
Никој не го зима.
Кучето ќе го убијат.
Ние сме нехумани.
Маца ќе му се качи на хаскито и ќе ти шлајфува пред зграда.
Кутрето бело, ќе трча низ рајските градини.
Зошто? Затоашто маца сака хаски да вози.
И да се вратиме сега пак на муабетот од аирот...
не не не не и пак не.
Ти тоа куче не го чуваш. Го раниш, кога ќе имаш, колку ќе имаш. Тоа куче никој не го чува, никој не знае што прави во слободно време и со кои кучки се дружи.
Ти ќе имаш хаски уште малку, стрпи се :smir:
Да не се остриш да ја шмекнеш Инес Р?
Успивање еднаш засекогаш. Проблемот не бил решаван со децении. Потребни се радикални мерки. Сакале Мањечко, Маца, Инес и компанија или не.
Едит: самојед било, да ми простите на моето непознавање на работите... за мене куче си е куче, ама некој ги дели по марки, модели...
Ај да оставиме проблемов да продолжи уште неколку години. Во уште неколку документарци и репортажи за Скопје да гледаме џукели, па да се чудиме зошто немаме туристи и зошто странците мислат дека Скопје=Бејрут.Никој не рече дека не треба да се превземат мерки, ал кампањско работење во 5 до 12 не бива. Кај биле да се свестат до сега?
Од апел македонците не разбираат. А за парично да казниш некого треба да го фатиш или да докажеш дека пуштеното куче е пуштено од страна на личноста Петко Петковски. Дај ти се молам знам дека си Мајка Тереза, ама во Калкута сеуште има просјаци и слични категории на луѓе.Да апелираат до идиотите што ги оставаат на улица кучињата откако ќе им пројде меракот или малечките, пошто немаат каде да ги чуваат...
Не се паднати од небо тие.
Владата вие си ја биравте, се надевам ви одговара нејзиното делување. Не ме поврзувај многу со неа, тоа го доживувам како навреда. Јас кажав и претходно, еве ти и пак - кучињата по улиците се опасност за луѓето. Тука ја ставам точката. Не навлегувам во тоа колку е повеќе или помалку хумано да се убиваат, зошто (еве пак), како што кажав - во отепана земја како нашава има за што да трошиме пари и енергија, а тоа сигурно не се пците... И со лошиот сарказам не постигна ништо![]()
Внимавај на речник.Абе јас ти велам ако ја биравме ние, ти треба да пратиш уште едно писмо до владата па можеби ке викнат командоси да ги испоубијат сите животни во градот за да можеш ти да си го шеташ дебелиот задник по чаршијата без да те вознемирува никој.
Дебил.
ova e najgroznoto nesto so go imam videno vo zivotot. znam deka ne e povrzano so temata za kucinjata vo makedonija ama sakam da kazam deka pak kucinjata se zrtvi od lugeto. So so zasluzile ovie nevini sustestva da bidat izmacuvani na vakov nacin? Dali ne postojat tamu zakoni ? Jas iskreno so goli race bi gi ubila tie luge sto mu pravat vaka na kucencata. Ne mozam da povervam deka nekade vo svetot se slucuva ova, ne mozam... http://www.motika.com.mk/index.php?option=com_content&task=view&id=5869&Itemid=17 zalno, zalno epten zalno... ZATOA KE RECAM DEKA NEMA POGOLEMI ZVEROVI OD LUGETO A NE KUCINJATA
Да беа тоа кокошки или риби немаше да пишуваш вака, можеби и апетит ќе ти се отвореше.
Се до перцепцијата.![]()
kokoskite se za jadenje a kucinjata se za domasni milenicinja vo nikoj slucaj za jadenje, jas poprvo bi umrela za jadenje od kolku kuce da jadam.
Животно си е животно, кинезите јадат кучиња сигурно им е поубаво како што ние пример јадеме свинско они јадат кучешко, не ја гледам разликата тука барем јас.
Да беа тоа кокошки или риби немаше да пишуваш вака, можеби и апетит ќе ти се отвореше.
Се до перцепцијата.![]()