А.Сена без конкуренција.....после него Шумахер,па Хамилтон...
-како да претчуствувал нешто лошо
тоа е твое мислење...јас мислам дека е доста надежен и талентиран...Како можеш да го споредиш хамилтон со овие двајца?Хамилтон незнае точак да вози ќе вози формула.
тоа е твое мислење...јас мислам дека е доста надежен и талентиран...
-и шо сеа?
-ќе ме предомислиш ли некако?
-свашта...
-Зошто не?Не да те предомислувам,секој си има право на свое мислење туку сакам да ти кажам дека хамилтон немозе да ги допре сена и шумахер а камоли да биде ко нив.Талентиран да.Да биде ко нив нема шанса.
-Зошто не?
-Ти да не знаеш утре што ќе биде?
-оваа криза во мекларен нема да трае вечно...радувај му се сега на твојот фаворизиран од ФИА-тим...
-Ајт поздрав:smir:
Ке ви го продајме догодина Хамилтон не се секирај. Па со ферари растур ке прај, и ке прајме муабет по 6 години :smir:Криза или не мекларен или краде или лаже.Самиот го фатија за лажење така да...Иначе кога ќе освои хамилтон 3титули ја ќе рипнам од 3ти(на 3ти живеам).Иначе оваа година пропадна,наредна нешто читам више го направиле резервоарот подлабок,поголем.Ќе видиме догодина.Позз 7титули.
Едит: збореа мекларен ќе се вратат до сеа,кај се на 14то и 15то место?
Ке ви го продајме догодина Хамилтон не се секирај. Па со ферари растур ке прај, и ке прајме муабет по 6 години :smir:
Не излета, му откажа болидот... дали за бензин или моторот чадна не сум сигурен. На истата трка Култхард го возеше на болидМекларен нема извадено саглам возач со години.Еден возач само почитувам од таму од кога гледам формула.Мика хакинен,толку.Рука му пружам.Многу ми е жал кога во последен круг,последни 50 метра излета од патека и победи шумахер.Незнам која трка беше и на крај кулхард спортски застана го качи колегата на носот на болидот и го однесе до крајот на патеката и завршија 7ми и 8ми.Толку од мене позз.
Едит: ич не го посакувам хамилтон во ферари а и да дојде џабе.Најталентиран возач за мене сега за сега е себастијан фетел.
Не излета, му откажа болидот... дали за бензин или моторот чадна не сум сигурен. На истата трка Култхард го возеше на болид
Видео од откажувањето на болидот од Хакинен на крајот може да најди некој? Се турив од барање - никако да најдам.Да де на крајот последните 50метра.Фер колега,нема што.