Загатки

• Креатор на темата Креатор на темата ~DaRko
  • Време на започнување Време на започнување
Не знаев дека била тука, некој ми ја напиша преку приватна порака, ме праша за решение, па му реков дека можеби глувонемиот му дал на слепиот да пие крв од татко им за да не умрат од жед, па така на слепиот му текнало.
Можеби, не знам. :) :icon_mrgr

ете некој кажа подолу дека има повеќе решенија, а точното не се знае :pipi: и ОСТАВЕТЕ ЈА ОВАА. ЗАБОРАВЕТЕ ЈА.

Што ти треба за да можеш да отвориш врата?
(малце е глупа ама тоа е)

има многу загатки каде што може да има милион одговори или ќе треба да се бара на интернет,ама не е тоа финтата!!
треба да се поставуваат логички загатки, што ќе можеме со 1 мин. размислување да ја погодиме и ќе има само 1 одговор, а не на кој како ќе му текне!!
еве една најдов на интернет,не знам дали ја имало,ме мрзи да барам,ќе треба цела недела да барам!!

Ако во Среда во 12 pm врне дожд, дали за 36 часа може да очекуваме сонце??? мн лесна...и има само еден одговор,а не на кој како ќе му текне!!
или:
Двајца татковци и двајца синови биле на лов. Секој од нив застрелал по една патка, а заедно застрелале три патки. Како е тоа можно???
штосна е!!

има многу загатки каде што може да има милион одговори или ќе треба да се бара на интернет,ама не е тоа финтата!!
треба да се поставуваат логички загатки, што ќе можеме со 1 мин. размислување да ја погодиме и ќе има само 1 одговор, а не на кој како ќе му текне!!
еве една најдов на интернет,не знам дали ја имало,ме мрзи да барам,ќе треба цела недела да барам!!

Ако во Среда во 12 pm врне дожд, дали за 36 часа може да очекуваме сонце??? мн лесна...и има само еден одговор,а не на кој како ќе му текне!!
или:
Двајца татковци и двајца синови биле на лов. Секој од нив застрелал по една патка, а заедно застрелале три патки. Како е тоа можно???
штосна е!!
1.Неможеш да очекуваш сонце на полноќ..
2.Биле дедо,татко и внук.Дедото и таткото се татковци,таткото и внукот се синови.

Ти треба мотив, иначе нема потреба од отварање за џабе хехехех

Абе без *точниот одговор*,и мотив да имаш и рака и квака,па нема да можеш да ја отвориш.
Не е тоа точниот одговор ;)

Одговорот не се прифаќа.(донекаде е точен)
Врата секако има ама.....ај ќе ви помогнам многу..каква врата?

Ако не мора ни куќа ни соба за вратата, треба барем рамка за вратата. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom