Загатки

• Креатор на темата Креатор на темата ~DaRko
  • Време на започнување Време на започнување
Ја мислим дека човекот бил глув и решил дека му е доста од живот во тишина и сакал да се самоубие ама кога случнал дека ѕвони телефон сватил дека може да слуша :)

А таман помислив дека е тоа и сакав да напишам, ама гледам дека сум претекнат... :) Ама џабе ќе ми било...

Кого го мрзи да мисли, нека ги разгледа изминативе 143 страни од темава, два-три пати ја имаше загаткава.
јас го кажав одговорот од претходните ама не е тој. оваа друга ќе да е :icon_lol:

Човекот си рекол " Ако не ми ѕвоне телефонот наскоро ке се фрлам од терасата ". И чекал, чекал ама не му ѕвонил телефонот и се фрлил и во тој момент му ѕвонил телефонот и се премилил. :toe: :)

Човекот си рекол " Ако не ми ѕвоне телефонот наскоро ке се фрлам од терасата ". И чекал, чекал ама не му ѕвонил телефонот и се фрлил и во тој момент му ѕвонил телефонот и се премилил. :toe: :)

:raz: :raz: :raz: ...чуј, НЕ! :icon_mrgr

Некој човек скокнал од зграда цврсто решен да се самоубие. Одеднаш чул ѕвонење на телефон и во момент се предомислил во врска со самоубиството но веќе било доцна. Зошто се предомислил? Одговарам само со да и не.

Да не месечарел, па звукот од телефонот го разбудил:kesa: ?

Брат што побрзо го кажеш решението толку помалце ќе те пцуваме после. :) (се зезам)

дај стварно кажи :se_ molam ајдее натали дај му на човекот. ти го можеш тоа

Да не мислел оти телефонот му е расипан па се фрлил ради него, со се телефонот у џеб...ама после му заѕвонил додека паѓал веќе.. :):):)

Иначе стварно дај веќе кажи го одговорот :))

Да не мислел дека само он е жив на светот и рекол ај ќе се убијам, и заsвонел телефонот и сфатил дека не е сам ? Ај почнав и глупости да зборам кажи го решението ќе пукнам више:tv:

Некој човек скокнал од зграда цврсто решен да се самоубие. Одеднаш чул ѕвонење на телефон и во момент се предомислил во врска со самоубиството но веќе било доцна. Зошто се предомислил? Одговарам само со да и не.:tv:
Сакал првин да се јави па да се фрли ама тој веќе се фрлил и затоа не можел да се јави :toe:

Да не мислел дека само он е жив на светот и рекол ај ќе се убијам, и заsвонел телефонот и сфатил дека не е сам ? Ај почнав и глупости да зборам кажи го решението ќе пукнам више:tv:

Бинго :) Зошто глупо, битно да е логично. :) Тоа е тоа. Еве уште една.

Млад богат господин престојувал во хотел. Во ресторанот нарачал месо од албатрос, морска птица. Келнерот рекол дека немаат од албатрос, но младиот господин љубезно инсистирал да најдат. Келнерот го известил шефот, тој се потрудил и нашол месо од албатрос. Му го сервирале јадењето, и само што го пробал, младиот господин истрчал нагоре по скалите во хотелот, и од висок спрат скокнал надвор и се убил. :) Зошто?
Мал хинт - дибидус морбидно е. :)

Бинго :) Зошто глупо, битно да е логично. :) Тоа е тоа. Еве уште една.

Млад богат господин престојувал во хотел. Во ресторанот нарачал месо од албатрос, морска птица. Келнерот рекол дека немаат од албатрос, но младиот господин љубезно инсистирал да најдат. Келнерот го известил шефот, тој се потрудил и нашол месо од албатрос. Му го сервирале јадењето, и само што го пробал, младиот господин истрчал нагоре по скалите во хотелот, и од висок спрат скокнал надвор и се убил. :) Зошто?
Мал хинт - дибидус морбидно е. :)
Кога го пробал у тој момент му стига СМС дека сите акции му пропаднале,го изгубил цело богатство и се самоубил.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom