- Член од
- 22 јуни 2008
- Мислења
- 457
- Поени од реакции
- 52
не... сакаш одговор???
Го знам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не... сакаш одговор???
Го знам
Си бил еден овчар и имал волк коза и бала сено
и требало да ја помине реката а немало мост само едно бротче каде што собирало само една од овие работи
и сеа ако го однесе волкот козата ке го изеде сеното
ако го однесе сеното волкот ке ја изеде козата
а ако ја однесе козата после ако биде втор волкот ке ја изеде а ако биде сеното козата ке го изедее
и сеа како да ги пренесе ??
И уше една.. Во старо време ти си мудар крадец и царот те осудува на смрт но ти дава шанса да избереш како ке умреш што ке избереш
запамтии ти си МУДАР крадец :smir::smir:![]()
Море боту..како може со солзите да е.
Може ќе да е испотен едниот брат,можда наводенет бидејќи бил вода да полни..
Од кај кур ќе знае другиов дека им умрел татко им..
a ina4ee sry ako spamiram ama seaa poarno otkolku da ne pisuam nissswhiteout напиша:taa so konjot odgovorot e deka konjot ne e vrzan od drugata strana za nishtoo taka daaa ke odi kaj sakaa :smir::smir::smir:
e ja iam edno
si bilo edno semejstvo, i otislo na odmor. pred da odat parite gi stavile na edno mnogu sigurno mesto. kluc od kukata imala samo komsikata (za da gi vadi cvekinjata).
eden den snemalo struja i lugevo bez da gi ograbi nikoj gi izgubile site pari.
sto se slucilo???
Do sea 5 puta e postavena ovaja zagatka!!!!!! SKorcetoooooo!!!!!!!!Во кутија имате едно шкорче.Влегувате во темна соба.Во собата има светилка на плин,свеќа и печка на нафта.
Што прво ке запалите?
И уше една.. Во старо време ти си мудар крадец и царот те осудува на смрт но ти дава шанса да избереш како ке умреш што ке избереш
јас не сум ти мајка ти си ми син шо сум ти јас???
(сории не видоф дали веке ја има поставеноо )
Си бил еден овчар и имал волк коза и бала сено
и требало да ја помине реката а немало мост само едно бротче каде што собирало само една од овие работи
и сеа ако го однесе волкот козата ке го изеде сеното
ако го однесе сеното волкот ке ја изеде козата
а ако ја однесе козата после ако биде втор волкот ке ја изеде а ако биде сеното козата ке го изедее
и сеа како да ги пренесе ??