Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
MILAN-BOLOGNA domenica 31/8 ore 15

Milan(4-3-2-1):
Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Ronaldinho; F.Inzaghi. In panchina: Dida; Darmian, Favalli, Cardacio, Flamini, Pato, Shevchenko.
Indisponibili: Kakà, Borriello, Nesta, Senderos.

Bologna (4-4-2): Antonioli; Zenoni, Moras, Terzi, Bombardini; Coelho, Mingazzini, Volpi, Valiani; Di Vaio, Marazzina . In panchina: Colombo, Lanna, Castellini, Amoroso, Lavecchia, Adailton, Bernacci.
Indisponibili: Mudingayi, Rodriguez.

katastrofa vo timot ne e flamini pato :toe::toe::toe:
Ова се повредените :toe:

Milan(4-3-2-1):
Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf, Ronaldinho; F.Inzaghi. In panchina: Dida; Darmian, Favalli, Cardacio, Flamini, Pato, Shevchenko.

Пато треба да игра прва постава а СидорФ или Амбро на клупа. Може и Фламини да го смени Гатузо бидејќи можно е да не е опоравен 100% од повредата на грбот, поради која паузираше 3 дена...:toe:

A тогаш зошто сега формирале групи?:toe:

Зошто и претходно беше поделено на неколку делови, Јужна груоа источна централан така нешо а и 80 екипи се неможат да ги стават во ист шешир ќе треба барабам за лото да донесат

ABE AJDE AMBROZINI TRUPOT DA IGRA MESTO GATUZO ILI SIDORF C C C KOJA PETARDA E ANCELOTI!!!!:lud:
Абе и не е така труп Амбро нели виде како играше на подготвителните натпревари
Него ако правиме муабет за трупови што треба да речеме за твојот Шева?
Не сакам никој да навредам ама во последните 2 години Амброзини игра на многу подобро ниво од Шева:toe:
Позз:salut:

Абе и не е така труп Амбро нели виде како играше на подготвителните натпревари
Него ако правиме муабет за трупови што треба да речеме за твојот Шева?
Не сакам никој да навредам ама во последните 2 години Амброзини игра на многу подобро ниво од Шева:toe:
Позз:salut:
NE NEMA VRSKA SI JA NAUCIV LEKCIJA DEKA NE TREBA DA SE VLEGUVA VO SE SO PREMNOGU EMOCII A KE TI KAZAM EDEN FAKT KOGA AMB. KE SUTNE PENAL ZA POBEDA VO FINALE VO L.S. PISI MI NA PRIVATE MASSEGE HAHAHA POZZ. BRAT

PEER SO GLAVA BESE NA SREKA A SO LION AJ SEGA KOGA ME VLECES ZA JAZIK :pos2: GOLOVITE NA AMBROZINI SE BROJAT NA RAKA A NA SEVA KE TREBA DA SE SOBEREME OD FAN KLUBOV SITE PA DA IZBROIME HH
Леее значи многу си ејј како може да споредуваш дмф со напаѓач ејј:nesvest:
Ај кажи ми ти колку акции има прекинато Шева колку Амбро,колку пасови има Шева колку Амбро

Добро вие пак се скаравте...

леле леле како ми е мило Зенит го тепаше на Ман .Утд....:pos2::pos2::pos2::pos2:

Milan(4-3-2-1):

Bologna (4-4-2): Antonioli; Zenoni, Moras, Terzi, Bombardini; Coelho, Mingazzini, Volpi, Valiani; Di Vaio, Marazzina . In panchina: Colombo, Lanna, Castellini, Amoroso, Lavecchia, Adailton, Bernacci.
Indisponibili: Mudingayi, Rodriguez.

katastrofa vo timot ne e flamini pato :toe::toe::toe:
А од каде сега ваков состав?

Тој прееска што го постира беше подобар. Ама сеуште не се официјални, ќе видиме недела:helou:

da ne se oficijalni ama nozni se ovie :helou:
Првиот е многу подобар, само наместо Амбро, Сидорф да беше.

Е вака би било:

..........................Абиати..........................

Замброта...Малдини...Каладѕе...Јанкуловски

........Фламини.......Пирло.......Сидорф.........

.......................Роналдињо.......................

................Пато............Инзаги..................

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom