Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.657
- Поени од реакции
- 5.692
Што му замерате знаете природно се глупи босанцитеLele gadov bosanski ibra sakam da mu gi skrsi ili flamini ili gatuzo i dvete noze

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што му замерате знаете природно се глупи босанцитеLele gadov bosanski ibra sakam da mu gi skrsi ili flamini ili gatuzo i dvete noze

Nosorog glupШто му замерате знаете природно се глупи босанците![]()

А Сендерос го заборави?:pos2:Lele gadov bosanski ibra sakam da mu gi skrsi ili flamini ili gatuzo i dvete noze
Ова е прво коло од УЕФА Купот се игра два натпревари, подобриот оди во следната фаза. После ќе има извлекување за фазата по групи кое е заказажно на 07.10.2008 во Нион.

а Богами треба и белград да се спрема...aj ako moze na srpski da ne pisuvas si imame nie nas jazik zrbite ne pisuvaat na makedonski po forumi veruvaj
pozz.Да и кај нас се пише на кирилица:uvo:aj ako moze na srpski da ne pisuvas si imame nie nas jazik zrbite ne pisuvaat na makedonski po forumi veruvajpozz.
aj ako moze na srpski da ne pisuvas si imame nie nas jazik zrbite ne pisuvaat na makedonski po forumi veruvajpozz.
VAZI MILO MI E SAMO NEJKAM DA SE PRODAVAME NI NA SALA:pos2::pos2: па гледаш дека на заебанција е напишано...
не се секирај.Јас никогаш не би го дал нашиот јазик за некој друг..верувај.:smir:

DOBRO TOJ JA OSTAVI CRVENO-CRNATA 7 ZA SINA AMA DA SE NADEVAME DEKA 76 STO KE JA NOSI MU E NAJGOLEMA CENA STO TREBA DA JA PLATI A SE RAZBIRA I MALKU SVIRKANJE KOGA KE VLEZE VO NED. AMA TOA KE SE PRETVORI VO NAVIVANJE POSLE PRVIOT DADEN GOL HHШевченко го зеде бројот 76, добро е што Пато си остана со седмицата. А Сендерос ќе го носи бројот 24 сезонава.