Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
MILAN - A.C. Milan communicate that the footballer Cristian Brocchi has been sold to SS Lazio on a permanent basis

Со среќа нека му е. Камен беше:), али никогаш не го мрзев, зашто душата ја оставаше на терен и искрено го сакаше клубот. Во секој случај вака е добро и за него и за Милан.

едит : Изјавата на Кака многу зборува за тоа каков човек бил Броки "зад" терените : I'm disappointed that Cristian Brocchi is leaving, he's found a good place, he will go to an important team. I wish him all the best because he deserves it.

Абе таман си го пишав составот на Милан и кучето го стаев сеа ме зезна ... ј`зК

цел живот во Милан грее клупа сеа му текна да иде :) aј нека му е со среќа таму барем ќе игра повеќе од пола сезона позз до крешо ако чита :vozbud:

Жал ми е за палоски но таа е што да се прави :(

А шева изгледа 7 ќе носи.

MILAN - A.C. Milan communicate that the footballer Cristian Brocchi has been sold to SS Lazio on a permanent basis

Со среќа нека му е. Камен беше:), али никогаш не го мрзев, зашто душата ја оставаше на терен и искрено го сакаше клубот. Во секој случај вака е добро и за него и за Милан.
Нека му е со среќа во Лацио и јас се слагам со тебе дека ја оставаше душата на терен и трчаше како луд:)
А за шо пара го продадовме?

Нека му е со среќа во Лацио и јас се слагам со тебе дека ја оставаше душата на терен и трчаше како луд:)
Миљон и нешто. Овај е нешто слично на нашиот молинаро везе нема ама трча како луд.

Па не сум нашол таква информација. Ако има некој нека пише. Само шпекулаториве(гоал.ком) напишаа дека ќе заработувал околу 1.1 - 1.2 милиони годишно. Нешто помалку од тоа што беше во Милан платен.

Епа Броки со среќа во новиот тим конечно да шитнеме некој постари сега следечи е Фавали макар и гратис да го дадеме.

Жал ми е за палоски но таа е што да се прави :(

А шева изгледа 7 ќе носи.
Не бе како 7 си замина он остана бројот сеа назад нема ако го даде Пато значи е глуп
нека си земе 75-76 или било кој незафатен број (99) :)

Миљон и нешто. Овај е нешто слично на нашиот молинаро везе нема ама трча како луд.

Тоа милион и нешто што си го видел е годишната заработувачка на Броки, а не вредноста на трансферот.

nisto od milan i ova sezona oddo ko prodavaa a zambrota ama tabe se pokaza odad semat napacac a imat super talenti kako pato i boriello a de ne gi zaboravime paloschi i viudez no prvieto vece e vo parma pozajmen dobar potek e samo sto ko pustia brochi favali uste go cuvat vo golamanite mnogu kresat abiati kolku i da se pokaze dobar vo priatelskite ne e golan za vo milan dida vece i od nego nema nisto a kalac da ne go spomenam a veruvajte deka povece ke igra ambrosini otkolku flamini :nenene::nenene:

nisto od milan i ova sezona oddo ko prodavaa a zambrota ama tabe se pokaza odad semat napacac a imat super talenti kako pato i boriello a de ne gi zaboravime paloschi i viudez no prvieto vece e vo parma pozajmen dobar potek e samo sto ko pustia brochi favali uste go cuvat vo golamanite mnogu kresat abiati kolku i da se pokaze dobar vo priatelskite ne e golan za vo milan dida vece i od nego nema nisto a kalac da ne go spomenam a veruvajte deka povece ke igra ambrosini otkolku flamini :nenene::nenene:

Другар што националност си ти? Ова е форум на кој официјален јазик е македонскиот, ако знаеш да пишуваш, повели, ако не, не не мачи тука да ги дешифрираме твоите постови.

Благодарам однапред!

Абе само оваа сезона ќе бидеме со тројцата мускетари за голмани а другата сезона иде Фелипе од Сантос :toe:
А инаку Амброзини не е така лош добро играше на пријателските а и Фламини не беше лош па ќе видиме кој ќе го избере Анчелоти
:salut:

Браво одлично кажано :zid::zid:

Ние во Оддо се молевме тие го продадоа :(

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom