Шева предавник??? хахаха, абре луѓе уште ли не сфаќате дека парите си го направија своето. Па Шевченко никогаш не би заминал од Милан, колку само му помагаа и Берлускони и Анчелоти, али колку ли беа 100.000 фунти неделно не е мала работа, дај размислете малку. Пример: Кака отсекогаш вели дека го сака Милан, али кај и да е ќе дојде времето кога Челзи/Реал ќе лупнат плата од 200.000 фунти, и Кака ќе си замине, баш ме интересира дали би го викале предавник.
Другар вака сеа. Шева не си замина заради парите. Шева си замина заради папучарството. Ја слушаше жена му во врска со неговата кариера А НЕСМЕЕШЕ!!! Милан во тој период му понуди договор од 8мил. евра годишно, а Челзи од 9 мил. евра. Значи за него таа разлика беше "мала", и ако сакаше да остане сигурно немаше тој милион да биде пречка. А ако се земе предвид дека сега се врати за многу помала плата, ќе дојдеш до дефинитивен заклучок дека не си отиде заради парите. Туку едноставно Госпоѓата Кристен Пазик сакаше децата да и растат на англиско говорно подрачје, без при тоа да размисли дека мажот и(најбитниот во ситуацијава) може да страда. Шева го сфати ова, ама му требаа добри 2 години!
A STO TI DENE DRKAS NA TOA STO REKLE STARCIVE???GRDIVE STARACI MOZAT SAMO DA SONUVAAT DA BIDAT LEGENDI KAKO SEVA A KOGA KE CRKNAT KE IM SE MOCAM NA GROB SO DRES NA SEVA OBLECEN NA MENE,ZATOA STO VISTINSKI FAN NA MILAN NE SERE ZA NASIOT VTOR NAJDOBAR STRELEC VO ISTORIJATA!!!
Другар, како прво ти се повеќе ми наликуваш на КВАЗИНАВИВАЧ!!! Правиот навивач легендите како Костакурта и Бобан никогаш нема да ги нарече ГРДИ СТАРЦИ, па макар и да си бил во пелени кога играле тие. И јас го немам фатено периодот кога играл Ван Бастен, ама знам тој човек што има направено за Милан!!!
А сеа еве ти малце за твоја едукација :
Алесандро Костакурта:
Роден : Април 24, 1966
Кариера: 1986-1987 Монца(позајмен од Милан) : 30 настапи
1987-2007 Милан : 458 настапи, 3 гола
1991-1998 Италија : 59 настапи, 2 гола
Звонимир Бобан
Роден : Октомври 8, 1968
Кариера : 1985-1991 Динамо Загреб : 109 настапи, 45 гола
1991-1992 Бари : 17 настапи, 2 гола
1992-2001 Милан : 178 настапи, 21 гол
2001-2002 Селта Виго : 4 настапи
1988-1991 Југославија : 8 настапи, 1 гол
1991-1999 Хрватска : 51 настап, 12 гола
Милсам дека по волку податоци ќе сфатиш што значеле овие двајца за Милан, а посебно тоа важи за Били!