Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шева и Сендерос се земени колку да пополнат дупки во тимот.Затоа се земени на позајмица.Милан не очекува кузнае што од нив,само колку да има играчи на таа позиција,а ако упали нешто тоа е плус.За да ги откупат,тешка работа.Со Шева ке испадне работата ко со Креспо а за Сендерос можеби ке го откупат али треба да биде звер годинава.Милан тоа го направи колку да не фрла пари безвезе на некои играчи што не се докажани,ваљда за нив немаше доволен избор и поволна понуда за некој фудбалер на тие позиции што им треба.

Подобро да го дадеа на некој тим од Сериа А, барем на ТВ ќе го гледавме, ама добро, важно на позајмица е.

Шева и Сендерос се земени колку да пополнат дупки во тимот.Затоа се земени на позајмица.Милан не очекува кузнае што од нив,само колку да има играчи на таа позиција,а ако упали нешто тоа е плус.За да ги откупат,тешка работа.Со Шева ке испадне работата ко со Креспо а за Сендерос можеби ке го откупат али треба да биде звер годинава.Милан тоа го направи колку да не фрла пари безвезе на некои играчи што не се докажани,ваљда за нив немаше доволен избор и поволна понуда за некој фудбалер на тие позиции што им треба.
SEVA E LEGENDA NA MILAN NE POTPOLNUVA DUPKI. I KE VIDIS NA KRAJ NA SEZONA

Значи ипак не е позајмица туку ко-сопственост...Добро вака можат да се договорат и не мора да биде само на 1 година...Како со Поци што прават,кога ќе видат дека е за во Милан,ќе го откупат делот од договорот.

11363_big.jpg

11361_big.jpg

11362_big.jpg

Prviot trening na Sheva vo Milan :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ajde ocekuvam 20 gola od nego ovaa sezona :vozbud:

11363_big.jpg

11361_big.jpg

11362_big.jpg

Prviot trening na Sheva vo Milan :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ajde ocekuvam 20 gola od nego ovaa sezona :vozbud:
не се секирај 30 ке даде
и
5 инзаги
10 кака
20 роналдињо
и ке сме совршени:smir:

и малце глеј низ страниве...ги има веќе сликиве

:back:
Чао голем таленту се гледаме за една година:helou:

Му посакувам се најдобро на Палоши и така во Милан ќе играше само на куповите вака добро што замина 18 години има, има уште многу да учи па кога ќе наполни 23 години може да се размисли да се врати ако е добар :)

пс. Еве го се јави и Кака (ме мрзеше да преведувам ќе раберете) :wink:
Kaka: Sretan sam u Milanu i ostajem!
Iako je prije nekoliko dana engleski dnevnik Daily Star objavio kako će brazilski nogometaš Milana Kaka sljedećeg ljeta karijeru nastaviti u Chelseaju za nevjerojatnih 100 milijuna eura, sam igrač to je opovrgnuo...

- Odlazak u Chelsea? Ostajem “rossonero”. Želim s Milanom osvojiti puno trofeja i ove sezone i u budućnosti. Momčad se ove godine dobro pojačala, a Ševčenko će se ponovo uklopiti bez problema – izjavio je Kaka za Gazzettu dello Sport.

- Ne znam zašto se pričalo i pisalo da sam obećan Abramoviču. Ja svakako nisam ništa takvoga obećao. Uvijek sam govorio da sam sretan u Milanu i sve dok su moji i klupski ciljevi isti ostat ću ovdje. Moj cilj je pobjeđivati, kao i Milanov. Sve dok je tako ostajem na San Siru

:zver:

Со среќа нека му е на Палоши :smir:
но се сложувам со пејо можеше и во подобар клуб да отиде, отколку да игра во втора лига

А одвај ќекам да дојде 15 часот во недела :vozbud:
И еве еден факт. Болоња играле со Милан само еднаш до сега. Тоа се случило на еден претсезонски натпревар пред сезоната 1998/1999 каде што Милан победил со 3.0. Стрелци на Милан биле Леонардо и Биерхов кој дал два погодоци. Милан бил домаќин на натпреварот.
Пред таа сезона Болоња стигнала до 2 полуфиналиња, во куп на Уефа и во купот на Италија. Додека Милан беше шампион. (ова за сезона 1995/1996)

Со среќа нека му е на Палоши :smir:
но се сложувам со пејо можеше и во подобар клуб да отиде, отколку да игра во втора лига
Да, можеше и у Лацио, Палермо, Удинезе, Самдорија ама работата е дали таму ќе добиваше шанса да игра или ќе беше резерва на некојси ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom