Детска тепачка

• Креатор на темата Креатор на темата martini64e
  • Време на започнување Време на започнување
Шо тепачка очеквите од олцкај деца, живи све еј!

Канаваро изигра слабо вчера,значи...катастрофа...
Оф бе Мартине бе темава вришти.

За секое видео тема ќе отварате сеа?

ако ако...за 5-6 години овие деца ке бидат силни исчеличени момци...:vozbud:

Да не си утнал нешто, за вакво однесување на еден родител треба да се разговара во Дом и Семејство.
Во Дом и семејство има тема каде се зборува за негрижата. Ова е обичен клип кој на сите им е интересен и нема потреба да стои како посебна тема. Затоа и е преместено во ЧДА

Во Дом и семејство има тема каде се зборува за негрижата. Ова е обичен клип кој на сите им е интересен и нема потреба да стои како посебна тема. Затоа и е преместено во ЧДА

[шериф]Гладиус ова е само забелешка али боље ке беше да одеше во канта зашто очигледно според сите норми видеово не е ни за смеење ни за ремет а ако има веќе ваква тема (за негрижа на родителите кон децата која е сериозна тема за дискусија) тогаш одлично ке беше да се постираше таму видеото а темава и другите коментари во канта[/шериф]

За мене ова вооптшо не претставува обичен, а најмалку занимлив клип. Јас на ова гледам како социјален проблем. Ако има тема од ваков вид во Д и С треба да се спои, а ако не да се префрли.

Чим е во ЧДА темава дај малце сеир да си пукнам... Ист маус како мојот со портокаловото копче што прави дабл клик со само еден клик ВАУУУ.
Иначе добро се разлупаа копуциве на почеток.:vozbud:

Каква тема еј :icon_lol: дури и социјални работници се јавија и разглабаат некои битни прашања и случаи :pos: а оваа кучкава би ја е*ел, би ја тепал и снимал па ќе и пуштам после да гледа и да плаче...ццц какви идиоти постојат еј

Доџе ми да вриснем од темиве на Мартин.
Онтопик:Мислам дека темава е или за Канта или за Д и С. Не гледам ништо смешно во клипов,едина дискусија шо мојт да се развијат од ова е глупавоста и неспособноста на мајката.

Ми се гади. Ебате мајката.
Неа некој нека ја замлати убаво а муж и и децата да ја снимаат и да и се газат од смеење.
Греота за децата што воспитување добиваат од кретенкава.

Ако ова е за сеир и игра ми се гади уште повеќе!

Е добро де, двајца браќа се. И у иднина ќе се тепаат. Сега им се само генерална проба :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom