Хакет Мен
Juventus Till I Die
- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.227
- Поени од реакции
- 3.414
Е добро де, двајца браќа се. И у иднина ќе се тепаат. Сега им се само генерална проба![]()
А мајката зш ги остава да се тепаат .. будала
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е добро де, двајца браќа се. И у иднина ќе се тепаат. Сега им се само генерална проба![]()

Hahaha jas ne go staViv vo seir i igri go premestija...Ако ова е за сеир и игра ми се гади уште повеќе!
Hahaha jas ne go staViv vo seir i igri go premestija...
Pa pojke brajkata i sestrite se karaatЗнам де, не те посочив тебе.
Инаку и јас сум се карала со сестра ми и нормално е да се караат браќата и сестрите, различни карактери а постојано се заедно. Ама не е нормално родителите да ги бодрат во тоа и да се смејат. Се знае како нормално се воспитува дете и да се учи на културно однесување. А тепањето не спаѓа во тоа.
Секој родител треба да ги учи своите деца дека не е тепањето начин за да се добие и исполни некоја желба. Ако им се смее и дозволува да се тепаат, тоа дете и понатаму се ќе сака да добие со тепање.
Ај сите да земат што имаат деца да си ги снимаат во тепачки и да се фалат со тоа и секако на јутјуб да го стават да видат коментари :uvo:.

luda ej....so koj pamet....simni se gospode soberi si go kusurot
:pred::pop:А ти глув си кога детето ја вика мамо?А 100 % сте сигурни дека е мајката дека она ги снима може комшиката е може братучетка нивна може поголема сестра може сосема трет да биде