Детска тепачка

• Креатор на темата Креатор на темата martini64e
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 октомври 2008
Мислења
256
Поени од реакции
18
Otcenete dali majkava e vo red

Jas mislam deka e bolna cim onaka gi ostava decata da se tepaat.

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS
Уште и снима бе ... :uvo::uvo:
пореметено створење еј :pop:
смрдла ...
кој и дал на оваа да чува деца бе ...

За име Божјо... каде гледате тепачка бе?

Колку смешно :icon_neut
Децата се огледало на родителите(или обратно беше) и не е ни чудо зошто така се понашаат. Децата ништо не се криви, мене ми се надига од мајката (нека подраскрене барем по дома ако нема некоја попаметна работа)

п.с. и зидот да го зачисти или искрече.

Толку.

Леле дај не се карајте.:uvo:
Мислам дека темава треба во канта да оди.Ништо интересно освен две дечиња кои што имаат мрдната мајка што ги снима.Нема ништо ни за дискусија,нити пак има убав вовед.Си требал да ја отвориш во Чда,барем таму немало да изгледа вака глупаво.

Глупости во боја..

а за мајкава нек се засрами.. т.е. дали ова личи на мајка...
ама ајде..

Контролирајте се малку. Не се понашајте како децата на клипот.
Темава е далеку од општи па затоа ќе оди во ЧДА. Таму ширете философии кои се децата на клипот и зошто мајката допуштила да се случи ова.

За име Божјо... каде гледате тепачка бе?

Добро брат ко за деца од 5 години може да се каже дека е тепачка.
Добро сеа мајката снима?Ако снима нека иде да се лечи ондак.Кај уште го нервира со тоа што го снима и не прекинува.

и јас очекував некоја подобра тепачка :toe:

леле значи што немало по веков :nesum: наместо да ги воспита таа ги снима кај што се тепаат и тоа по глава се маваат. може да се пореметат :uvo: оваа за в лудница треба под итно, во бардовци...нездрава

Контролирајте се малку. Не се понашајте како децата на клипот.
Темава е далеку од општи па затоа ќе оди во ЧДА. Таму ширете философии кои се децата на клипот и зошто мајката допуштила да се случи ова.

Да не си утнал нешто, за вакво однесување на еден родител треба да се разговара во Дом и Семејство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom