G
GoddessOfRock
Гостин
леле ма состав име Миланнн... Абе Чак Норис не му е рамен
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

и има мала веројатност да му биде отстапена 7мицата од страна на Пато (мада не верувам), а ако не ќе земе или 70 или 76.

Мислам дека најдобар избор се Иванович и Сендерос ама и Ковач не е лош го гледав на јутјуб:wink:Тоа е кога некој не е во тек со настаните
Вистината е дека Шевченко пристигна во Миланои има мала веројатност да му биде отстапена 7мицата од страна на Пато (мада не верувам), а ако не ќе земе или 70 или 76.
Милан сеуште не се сигурни дали во своите редови да го превземат Радослав Ковач. Ај да видиме дали ќе не изненадат и со овој трансфер
A денес ќе се знае дали Милан под наем ќе го земе Филип Сендерос од Арсенал. Милан понудил 2 милиона за наем од една година на овој фудбалер кој ќе ја пополни миланската одбрана. А исто така дал понуда и од плус 8 милиони за целосен откуп.
Ај нека земат или Ковач или Сендерос и барем да имаме одлична бројка од 10 нови играчи![]()
ZATNI SE BEДОБРО БОРИЕЛО ГО ЗАБОРАВИВТЕ А?ПА КАКОВ ИГРАЧ ВИДОВМЕ ВО НЕГО,СИЛЕН,АГИЛЕН,БРЗ,СО ОСЕТ,ПРАВ ГОЛГЕТЕР.А СЕА МЕСТО НЕКОЕ БОМБАСТИЧНО ЗАСИЛУВАЊЕ ВО ОДБРАНАТА КОЈА НИ Е НАЈСЛАБА ТОЧКА НИЕ ГО ЗЕМАВМЕ ШЕВА,НЕИЗМЕРНО ГО ПОШТУВАМ ТИПОТ АЛИ НЕГОВОТО ВРЕМЕ ПРОЈДЕ,ЌЕ БИДЕ ИСТО КАКО РОНАЛДО ЗА ЏАБЕ ПАРИ ФРЛЕНИ.ШЕВА СТВАРНО НАПРАВИ МН ЗА МИЛАН И СТВАРНО ИГРАШЕ БЛЕСКАВ ФУДБАЛ АМА И ГО ОСТАВИ МИЛАН КОА МУ БЕШЕ НАЈПОТРЕБЕН.ОД КОА СИ ОТИДЕ ОН НИКАКО НЕ МОЖЕВМЕ ДА ГО РЕШИМЕ ПРОЛЕМОТ СО НАПАДОТ ПА АЈ НЕКАКО СТИГНА ПАТО КОЈ ОВАА СЕЗОНА ТРЕБАШЕ ДА НЕ ДИГНЕ ВО ЗВЕЗДИТЕ САМО СО РОНИ И КАКА ГУРКУФ ДА ПОДДРЖАВА ОД КЛУПАТА...
ГАЛИЈАНИ ЈА СМЕНИ ЦЕЛАТА КОНСТИТУЦИЈА НА ТИМОТ.ОД ТМ КОЈШТО ИМАШЕ БЕРЛИНСКИ ЅИД У ОДБРАНА А НИКАКОВ НАПАД И ОД ТИМ КОЈШТО ЈА ЧЕКАШЕ СВОЈАТА ШАНСА САМО ОД КОНТРА(И ТОА НЕВЕРОВАТНО ФУНКЦИОНИРАШЕ)НАПРАИ ТИМ КОЈШТО Е МАКСИМАЛНО НАПАЃАЧКИ ОПРЕДЕЛЕН,НЕ СЕ МЕЊА ТАКА ТИМ ПРЕКУ ЕДЕН ЛЕТЕН РОК ЗА ТОА ТРЕБА НАЈМАЛКУ ДВЕ СЕЗОНИ.![]()
ZATNI SE BE
Море ој наму со Интерашите карај се тепај се шо на твоите најде да му се врекаш:uvo:ZATNI SE BE
Неее... кој е Шева па сеа Пато да му го враќа бројот, си замина дојде наследник на бројот и убаво му стои на Пато ако му се свиѓа 76ка нека си зема 7 е зафатен број.Тоа е кога некој не е во тек со настаните
Вистината е дека Шевченко пристигна во Миланои има мала веројатност да му биде отстапена 7мицата од страна на Пато (мада не верувам), а ако не ќе земе или 70 или 76.
Милан сеуште не се сигурни дали во своите редови да го превземат Радослав Ковач. Ај да видиме дали ќе не изненадат и со овој трансфер
A денес ќе се знае дали Милан под наем ќе го земе Филип Сендерос од Арсенал. Милан понудил 2 милиона за наем од една година на овој фудбалер кој ќе ја пополни миланската одбрана. А исто така дал понуда и од плус 8 милиони за целосен откуп.
Ај нека земат или Ковач или Сендерос и барем да имаме одлична бројка од 10 нови играчи![]()
Никој не го заборави Бориело ама работата е што е повреден кога ќе се врати тој ќе биде оној што ќе игра прв состав а некој од Пато или Шева ќе грее клупа (зависи од формата)ДОБРО БОРИЕЛО ГО ЗАБОРАВИВТЕ А?ПА КАКОВ ИГРАЧ ВИДОВМЕ ВО НЕГО,СИЛЕН,АГИЛЕН,БРЗ,СО ОСЕТ,ПРАВ ГОЛГЕТЕР.А СЕА МЕСТО НЕКОЕ БОМБАСТИЧНО ЗАСИЛУВАЊЕ ВО ОДБРАНАТА КОЈА НИ Е НАЈСЛАБА ТОЧКА НИЕ ГО ЗЕМАВМЕ ШЕВА,НЕИЗМЕРНО ГО ПОШТУВАМ ТИПОТ АЛИ НЕГОВОТО ВРЕМЕ ПРОЈДЕ,ЌЕ БИДЕ ИСТО КАКО РОНАЛДО ЗА ЏАБЕ ПАРИ ФРЛЕНИ.ШЕВА СТВАРНО НАПРАВИ МН ЗА МИЛАН И СТВАРНО ИГРАШЕ БЛЕСКАВ ФУДБАЛ АМА И ГО ОСТАВИ МИЛАН КОА МУ БЕШЕ НАЈПОТРЕБЕН.ОД КОА СИ ОТИДЕ ОН НИКАКО НЕ МОЖЕВМЕ ДА ГО РЕШИМЕ ПРОЛЕМОТ СО НАПАДОТ ПА АЈ НЕКАКО СТИГНА ПАТО КОЈ ОВАА СЕЗОНА ТРЕБАШЕ ДА НЕ ДИГНЕ ВО ЗВЕЗДИТЕ САМО СО РОНИ И КАКА ГУРКУФ ДА ПОДДРЖАВА ОД КЛУПАТА...
ГАЛИЈАНИ ЈА СМЕНИ ЦЕЛАТА КОНСТИТУЦИЈА НА ТИМОТ.ОД ТМ КОЈШТО ИМАШЕ БЕРЛИНСКИ ЅИД У ОДБРАНА А НИКАКОВ НАПАД И ОД ТИМ КОЈШТО ЈА ЧЕКАШЕ СВОЈАТА ШАНСА САМО ОД КОНТРА(И ТОА НЕВЕРОВАТНО ФУНКЦИОНИРАШЕ)НАПРАИ ТИМ КОЈШТО Е МАКСИМАЛНО НАПАЃАЧКИ ОПРЕДЕЛЕН,НЕ СЕ МЕЊА ТАКА ТИМ ПРЕКУ ЕДЕН ЛЕТЕН РОК ЗА ТОА ТРЕБА НАЈМАЛКУ ДВЕ СЕЗОНИ.![]()
Кој си ти па да кажуваш кој да се затне ? секој пишува она што мисли што ти пречи тебе што пиша ? и да се разбереме нема кавги меѓу членовите на Милан заедно го бодриме Милан :helou:ZATNI SE BE
Да не изиграваме како фановите на Јуве а посебно оној торнадо или како беше:uvo:Неее... кој е Шева па сеа Пато да му го враќа бројот, си замина дојде наследник на бројот и убаво му стои на Пато ако му се свиѓа 76ка нека си зема 7 е зафатен број.
Одбрана верувам дека ќе дојде Ковач незнам зошто ама тој најутепано ми делува а Милан такви зема во одбраната да бидеме реални (28 год. има)
Никој не го заборави Бориело ама работата е што е повреден кога ќе се врати тој ќе биде оној што ќе игра прв состав а некој од Пато или Шева ќе грее клупа (зависи од формата)
Кој си ти па да кажуваш кој да се затне ? секој пишува она што мисли што ти пречи тебе што пиша ? и да се разбереме нема кавги меѓу членовите на Милан заедно го бодриме Милан :helou:
“Пато кажал дека ќе ми го препушти бројот 7? Доколку е точно, тоа е многу фино од негова страна, но јас ќе бидем среќен без разлика дали ќе го добијам бројот, 70, 76 или 77. Само на дресот да има број 7.” - Галијани
“Шева е одличен напаѓач и се надевам дека ќе можам да му помогнам. Очекувам да освоиме многу трофеи заедно.” – Роналдињо.
“Задоволен сум што Шевченко е повторно со нас, тој е инзвореден напаѓач.” - Кака.
FUCK OK SEKOJ SI IMA PRAVO NA SVOE MISLENJE MALCE KONTROLA NA CUVSTVA I SE KE BIDE VO RED KE SE PRAVAM DEKA NE GLEDAM KOGA JADETE GOMNA ZA SEVA I OK....AMA NAJVAZNO E NAVIVACITE DA SE OBEDINAT ISTO KAKO TIMOTДа не изиграваме како фановите на Јуве а посебно оној торнадо или како беше:uvo:
Дали ова ти значеше фак оф?FUCK OK SEKOJ SI IMA PRAVO NA SVOE MISLENJE MALCE KONTROLA NA CUVSTVA I SE KE BIDE VO RED KE SE PRAVAM DEKA NE GLEDAM KOGA JADETE GOMNA ZA SEVA I OK....AMA NAJVAZNO E NAVIVACITE DA SE OBEDINAT ISTO KAKO TIMOT