Злато

• Креатор на темата Креатор на темата ice_cube
  • Време на започнување Време на започнување

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Еден МОДЕН ДЕТАЉ, што би рекол Миле Паника. Дали нараквица, ланче(ланец,ланчиште) прстен...
Дали вие сакате злато?
Дали носите злато...Или па можеби мразите?

Еден МОДЕН ДЕТАЉ, што би рекол Миле Паника. Дали нараквица, ланче(ланец,ланчиште) прстен...
Дали вие сакате злато?
Дали носите злато...Или па можеби мразите?
Носам златна алка, само заради тоа што обожавам да носам алки...I fancy it!

Не носам многу злато,бело злато да,ама жолто многу ретко.
Имам само една нараквица комбинација жолто со бело злато,и неа ја носам почесто,онака не.

Па не.. повеќе носам сребро. Уствари, само сребро носам. Не ми се допаѓа златото, се осеќам како пренакитена :pos: Не знам зашо ..

Имам 3 златни прстени што не ги вадам никогаш од рака. Едниот ми е подарок за полуматура, другиот за матура, а третиот си го најдов некаде забутан дома. Нежни се, дискретни и не се ни приметуваат и си ги обожавам.:pipi:

Носам еден златен прстен, подарок од татко ми.
Обично не сакам многу да се китам со злато, но бидејќи тоа е многу посебен подарок, со мерак и гордост си го носам.

Носам златно ланче со крст, поклон за кој сум многу приврзан.

Порано имав и златен заб, ама ко се мував со една шо шмукаше ми исчезна. :(

Имам златно ланче со златен крст кој не го вадам никогаш освен за бањање и на тренинг. Од мојот прв роденден носев до накај 7-8мо и златен крст обетка, ама ја изгубив по базенине некаде и до ден денес ми е жал :@.

Обожавам злато:)
Носам ланче со крст мешано бело и жолто злато:pipi:
меркам еден ланец ама немам баш толку пари после ќе ставам слика да видите за што се работи

Uzivam vo zlatoooooo. Imam dosta na sebe. Vo bliska idnina planiram da si stavam i zlatna obetka na edno vulgarno mesto.:kesa:

Мразам злато а поготово жолто злато/Повеке сакам бело злато и воопшто не ми е јасно зошто сум купувала и ми купувале разни ланци, прстени кога едноставно мразам да носам.Носам само еден прстен кој никогаш не го симнувам од рака уште од 3 одделение :toe:

imam edno ubo zlatno lance podarok od majkami i si go nosam 2godini go naviknav

Обожавам злато:)
Носам ланче со крст мешано бело и жолто злато:pipi:
меркам еден ланец ама немам баш толку пари после ќе ставам слика да видите за што се работи

Еве што имав јас 1 ден за чалам, што сеа се надевам Пеџа(татко ми) ќе ми го купи за мене, или па нешто подебело :)

Дај и ти да видиме што меркаш..:)

18058244.jpg

Ова го меркам јас :)
го земав од братучедми го носев неколку дена на школо наваму натаму... многу е јак :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom