Еден МОДЕН ДЕТАЉ, што би рекол Миле Паника. Дали нараквица, ланче(ланец,ланчиште) прстен...
Дали вие сакате злато?
Дали носите злато...Или па можеби мразите?
Еден МОДЕН ДЕТАЉ, што би рекол Миле Паника. Дали нараквица, ланче(ланец,ланчиште) прстен...
Дали вие сакате злато?
Дали носите злато...Или па можеби мразите?
Имам 3 златни прстени што не ги вадам никогаш од рака. Едниот ми е подарок за полуматура, другиот за матура, а третиот си го најдов некаде забутан дома. Нежни се, дискретни и не се ни приметуваат и си ги обожавам.
Носам еден златен прстен, подарок од татко ми.
Обично не сакам многу да се китам со злато, но бидејќи тоа е многу посебен подарок, со мерак и гордост си го носам.
Имам златно ланче со златен крст кој не го вадам никогаш освен за бањање и на тренинг. Од мојот прв роденден носев до накај 7-8мо и златен крст обетка, ама ја изгубив по базенине некаде и до ден денес ми е жал .
Обожавам злато
Носам ланче со крст мешано бело и жолто злато
меркам еден ланец ама немам баш толку пари после ќе ставам слика да видите за што се работи
Мразам злато а поготово жолто злато/Повеке сакам бело злато и воопшто не ми е јасно зошто сум купувала и ми купувале разни ланци, прстени кога едноставно мразам да носам.Носам само еден прстен кој никогаш не го симнувам од рака уште од 3 одделение
Обожавам злато
Носам ланче со крст мешано бело и жолто злато
меркам еден ланец ама немам баш толку пари после ќе ставам слика да видите за што се работи
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.