Во Струмица ќе има нови 1.200 вработувања

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
На денешно време некој да ти даде нешто за џабе е малце тешко а и чудно?

Епа нели оправданието е дека немале просторија најдено па за тва не почнале?!
Ме интересира дека ја тераа таа просторија?
Дали терат некој да го преебат и да не му платат за кириита?
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Светска безимена ИТ компанија што работи на повеќе континенти не нашла просторија:pos2::pos2::pos2:

Абе ко ќе најдат некое локалче два на два, уште една година ќе бараат компјутери за обука:pos2::pos2::pos2:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
хахахахаха, алал да теееееее незнам шо да ти кажам друго:smir:
Пак не ти чине мојо одговор :)
Слушам Киро Јанев го уапсиле, да не го уапсат у скоро време и бач Иљо?

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Светска безимена ИТ компанија што работи на повеќе континенти не нашла просторија:pos2::pos2::pos2:

Абе ко ќе најдат некое локалче два на два, уште една година ќе бараат компјутери за обука:pos2::pos2::pos2:
Што не изнајмат некое интернет кафе :pos2::pos2::pos2:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Едно е да си песимист, друго е инает да правиш.

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Море глеам се испишале 15 страни, јас иам едно прашање.

СЕ ВРАБОТИЈА ЛИ 1200 ДУШИ ?

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
ааа така........

Атом ант...... да га знам твојта биографија , сигурно ке те разберам зашо така реагираш........ така не можам:toe::toe:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Море глеам се испишале 15 страни, јас иам едно прашање.

СЕ ВРАБОТИЈА ЛИ 1200 ДУШИ ?
Ај ти глеј си работата у играчница или земи учи нешто, рано ти е да се интересираш за вработување и политки да бистраш.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
ааа така........

Атом ант...... да га знам твојта биографија , сигурно ке те разберам зашо така реагираш........ така не можам:toe::toe:
Ти мојта биогафија не ја знааш ама јас ја знам на организаторо на тај циркус :smir:

Не се работа за инат, оти се одолговлечува толку работата?
Ако таа странска компанија има пари и добри организатори одма ќе стартува цела таа работа, ако не друго живеам на посеренио Запад и знам как размислуват тука чувеците!

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Ти мојта биогафија не ја знааш ама јас ја знам на организаторо на тај циркус :smir:

Не се работа за инат, оти се одолговлечува толку работата?
Ако таа странска компанија има пари и добри организатори одма ќе стартува цела таа работа, ако не друго живеам на посеренио Запад и знам как размислуват тука чувеците!
хахахахахах, фала богу...........

печалбарче си а???? бравос бравос....

на западо ка ке кажат оти работата додека да почне ке траат и конкурси и обуки неколку месеци, колку траат???? оти тука така кажааааа, само не си прочитал порано ахахахахах...... печалбарска била макатаааааааааа:smir::smir:

саа те сфакам зашо си таков .......:kesa:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583

на западо ка ке кажат оти работата додека да почне ке траат и конкурси и обуки неколку месеци, колку траат???? оти тука така кажааааа, само не си прочитал порано ахахахахах...... печалбарска била макатаааааааааа:smir::smir:

саа те сфакам зашо си таков .......:kesa:
Тука типче коо ќе кажат дека има обука и обуката почнува, ај кажи ми шо почнало до саа у Струмица, дали обука или програмерите веќе работат за Бил Гејтс :pos2:.
Ти треба да пораснеш и да размислуваш со твојта глава а не да бранеш политички ставови, ако ти сам не си најдеш работа биди сигурен оти никој нема да ти најде?
А ако те интересира баш јас и немам комплекс од мојта работа а знааш ли з'шо, за тва шо дек шо ме викнаа мене на работа ме обучија ама и ме плаќаа со редовна плата а мојта работа и не може да ја работе секој.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Напишано од RIZTETO

Таму ко ќе ти кажат ..кажано е од фирма што има име и презиме.......

....а тука и јас може така да кажам......а за тоа презентацијата (убедувањето и фрлањето мамец) две три стотини евра ќе ми завршат работа...

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Супер, готово крај..... разберени сме.....

Тука типче коо ќе кажат дека има обука и обуката почнува, ај кажи ми шо почнало до саа у Струмица, дали обука или програмерите веќе работат за Бил Гејтс :pos2:.
Ти треба да пораснеш и да размислуваш со твојта глава а не да бранеш политички ставови, ако ти сам не си најдеш работа биди сигурен оти никој нема да ти најде?
А ако те интересира баш јас и немам комплекс од мојта работа а знааш ли з'шо, за тва шо дек шо ме викнаа мене на работа ме обучија ама и ме плаќаа со редовна плата а мојта работа и не може да ја работе секој.
Не бранам ни еден политички став.. ...

Само га разбирам твојо револт кон се шо е тука власт , било да е тва државна или локална..... Знам ного народ на Запад како тебе, шо го имат истио револт..........:smir::smir::smir:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Супер, готово крај..... разберени сме.....

Не бранам ни еден политички став.. ...

Само га разбирам твојо револт кон се шо е тука власт , било да е тва државна или локална..... Знам ного народ на Запад како тебе, шо го имат истио револт..........:smir::smir::smir:
На оџа пезевенк викаш :smir:

E

emission

Гостин
Се во ред, само, обуката ќе биде специфична, незнам за кои точно софтвери. Разбрав дека секој што ќе положи на обуката ќе се здобие со Cisco сертификат, бесплатно, а тој сертификат вреди бааги.

Се надевам дека сево ова е вистина и дека наскоро ќе биде, пошто и јас аплицирав овде, така да и јас како многуте чекаме на ова.
Зошто ти треба ЦИСКО за работа и управување со софтвер. Сосема друга проблематика е ЦИСКО. Плус за некој да земе еден таков сертификат треба баааги да учи и многу пракса и знаење.

Ова ептен издишан балон е досега никаква вест а помина доста време.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Здрава компанија досега ќе си ИЗГРАДЕШЕ простории...
Оваа работа, за жал, не бива...Иљо Компани работа не дава.
Градоначалникот се изглупира убаво...и тоа ти е...
Најлесно се лаже народ кога нема пари...и работа...
Давеникот за сламка се фаќа!

Kajgana Shop

На врв Bottom