Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
браво браво за пилиштарите комплет Вуидес,Карадачио,Палоски и Дармиан сите беа супер.Сидорф и направи заплена на топката имаше посед на топка 90% :)
Сеа не знам кој беше еден жут десно што играше на “уци’’завршуваше некако,под итно нека батали фудбал нека се упише на кајак или риболов :) поима нема!!!

Во игра е Сендерос,мене ми се свиѓа ептен он ама не верувам дека Арсенал ке го даде,Венгер тешко ги дава таквите што ги направил луѓе а ние џокерот си го потрошивме со Фламини (а сакав со Перси да го потрошиме.) Сендерос гине на терен а му пресудија две три топки што и не беа скроз негова кривица.Како и да е ако дојде и он мислам дека сме спремни за било кој годинава.

За Шева се разочарав ептен, не ми е толку за тоа што се палам не него :) и емотивна врзаност ама ке створеше во напад ситуација “мала бара многу крокодили’’ и на толкава конкуренција ке мораше да се изроди квалитет и да се најде правиот тандем.

едит Дигао се повредил.... слободно со тој “уци’’ од погоре нека се упише на кајак и он,и така пома нема :pos:
Добар беше бе Албертаци прв пат го земаат во првиот тим мора да има малце трема.

Сендерос и така минатата сезона беше резерва плус сеа го земаа и Силвестре така да може да го пратат на позајмица во Милан.

Милан кога сакаше да го купи назад Шева Челзи не го даваа сеа Милан го бараат на 1 година позајмица они сакаат целосно да го продадат, и Милан паметни се откажале и денес оп: Челзи го нуди Шева на Рома :pos:

Кој е тој младиот на сликата?Број 14!
Ако мислиш на 4-тата слика по ред постирана од ДартМакедон тоа е Табаре Видуез Уругвајскиот Кака најголем Уругвајски талент:pipi:

Ако мислиш на 4-тата слика по ред постирана од ДартМакедон тоа е Табаре Видуез Уругвајскиот Кака најголем Уругвајски талент:pipi:
Мислеше на втората слика, нели читаш дека праша како се вика играчот со број 14.

Мислеше на втората слика, нели читаш дека праша како се вика играчот со број 14.
Упс сори не видов:nesum:
Тоа е Матиас Кардачио Уругвајски играч има 21 година игра за репрезентацијата на Уругвај....голем талент е,нешто како Пирло игра
Поздрав

уште една лоша вест

кака ке го пропушти стартот на сериа A, и уште најмалку 15 дена нема да игра:cry:
би требало да се врати на 14 септември кога играме против Џенова-тука

а баш сакав на првиот напревар на роналдињо да го видам заедно со пато и кака:(

уште една лоша вест

кака ке го пропушти стартот на сериа A, и уште најмалку 15 дена нема да игра:cry:
би требало да се врати на 14 септември кога играме против Џенова-тука

а баш сакав на првиот напревар на роналдињо да го видам заедно со пато и кака:(
Пууу бе ни тргна со повредиве у пм:nesvest:
А ќе може ли да ми кажете за колку време ќе се вратат Бориело,Малдини,Неста...итн

Пууу бе ни тргна со повредиве у пм:nesvest:
А ќе може ли да ми кажете за колку време ќе се вратат Бориело,Малдини,Неста...итн

Малдини и Каладѕе до Недела

Бориело до кај 14ти септември

Емерсон се опоравил

a be kaka nema da igra samo prviot mec so bologna a za 2 mec so genoa ke bide vo timot a i so bologna igrame vo san siro treba da podedime i bes nego ne treba samo od kaka da cekame eve kako ke bide timot so bologna samo ako nema i drugi povredi ---abiati---zambrota--bonera/nesta? kalaze -- jankulovski----flamini ---ambrosini ---pirlo---sedorf ----R80 --- pato :tv: sto nedostiga od ovoj sostav

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom