Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кикицо, ич да не се секираш, Чекич на менгеме ќе го ставиме.

Честито.
Заслуживте да го земете бевте подобри во текот на натпреварот.
Сепак мака ми е за киелини од јуве кој се повреди.
Позз

Vi cestitam za pobedata, no sto e toa Chiellini go izgubivme. Sakam da znam, zosto sekogas koga igrame na Trofeo Berlusconi na Juventus ke i bide nekoj problem so povredite. Se sekavate vo 2005 godina koga na Berlusconi Trofeot koga Kaka' go povredi Buffon, a sea toj Paloschi ni go povredi najdobriot igrac Giorgio Chiellini. Za Chiellini citav nekade deka ima moznost da bide otsuten od zelenite tereni od 3 do 6 meseci. Ne znam sto mu bese krivo na toj malecot da go povredi G R A N D E Chiellini. Imavte sigurno vodstvo od 2-0. Ne e fer dokolku kazeme deka go povredil nesakajki. Sram treba da mu e. Sekogas na ovoj turnir iscezname so nekoi losi povredi. Da ne daj Boze da bide nekoja seriozna povreda. Milanez bravo da vi e. Zasluzeno pobedivte, no treba da znaete deka na vakov turnir ne se igra kako na edno finale. Go vidovte Gattuso i Ambrosini koga dvajcata mu otidoa na Sissoko, a Ambrosini i udri na Momo, i zatoa Ranieri go izvadi od igra, znaejki deka bi mozele da bide i poinaku dokolku ke prodolzese. Mozese i nego da ni go povredite. Se sekavate na natprevarot Juventus-Milan 3-2 sto se odigra vo ramkite na 33 kolo vo Italijanskata Serie A, koga toj Bonera mu otide so sosema ostar start na Sissoko, sakajki da go povredi.
Bravo za pobedata, no aj da pocekame do 16 kolo, k'smet togas se nadevam deka ke bide poinaku od onaa Trofeo Luigi Berlusconi. Pozz

Одлична игра јанку звер голов е незнам..амброзини изигра солидно како и инзаги и палоски..

Daj kazete nesto za Flamini dobro izigra ili ne se ni vide na terenot :helou:

воглавно целиот тим на Милан играше солидно... па така да се вклопи со другите

и ми се свиѓа што на наш терен имавме добар резултат... за разлика од минатата сезона каде на гости далеку подобро изигравме, засега многу лошо се покажавме на гости (Челзи и Манчестер Сити) ама барем дома изигравме како што треба што е најважно :smir:

Иванович сеуште сака да премине во Милан, а сега последниот збор ќе зависи од Абрамович

http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=23027

Вчера Милан за разлика од претходните 2 натпревари,играше супер.Разликата меѓу Милан и Јувентус вчера беше тоа што Јуве играше со најјакиот можен состав,а кај Милан фалеа многу играчи...и победивме заслужено!
Ми се допадна како играше Пирло,мислам дека ова ќе му биде добра сезона,после Сидорф се гледа дека тешко ќе го дае местото,одлично изигра.Јанкуловски треба и мислам дека ќе игра во прв тим,заслужува.Абиати е во најдобра форма,а Дида јбг,нема среќа,влага и прима гол(ама тој шут можда и не можеше да се одбрани).И више не можам да го глеам Броки,дали имате приметено,Анчелоти го става Броки и Милан прима гол,никоаш не останал ист резултат пред и после ставањето на Броки.Или е голем баксуз или не знам.... А тоа дека Палоши го повредил Келини,нема врска,беа во дуел,Келини падна,никој не го удри по колено.
Ајде сеа на 21 август имаме уште едно турнирче против Јуве и Наполи! FORZA MILAN

едит: Еве уште едно име на листата централни дефанзифци. -линк

11275_big.jpg

11274_big.jpg

честитки , честитки... ај сеа да се вратиме на трансфер политиката и на следните пријателски пред сезонски мечеви :helou:

Ги убивте трофеиве мме:) Уште на почеток, тек после шо ке праите:)

Paloschi ni go povredi najdobriot igrac Giorgio Chiellini. Za Chiellini citav nekade deka ima moznost da bide otsuten od zelenite tereni od 3 do 6 meseci. Ne znam sto mu bese krivo na toj malecot da go povredi G R A N D E Chiellini.
Пишав еднаш во фан клуб Јуве еве ќе пишам и овде Палоши немаше никаква намера да го повреди Келини он само сакаше да ја задржи топката, кај виде ти дека го згазна, удри ? па што викаш Палоши ни го повреди Келини ?
Мора некогаш да се осети чуството како е кога си повреден :)
Му пожелувам брзо да се врати на теренот :smir:

среќа што беше само пријателска:) а некој рече дека игравме со најдобар тим,Кименти го сметаш за у најдобар тим?да беше Буфон немаше да ги примиме смешните голови ,Џиџи е пола екипа

да беше Буфон немаше да ги примиме смешните голови ,Џиџи е пола екипа

da имаше баба ми тркала автобус ке ја викавме.... :):)
Кака е исто пола Милан,ако играше он па шо праиме со претпотавкиве....

Оваа победа е добра за самодоверба и морал али боље ке беше да беше тесна и неубедлива,по можност со некој тежок кикс на одбрана оти вака ке искористат еуфорија и не верувам дека ке се донесе некој
Изјава има дека ако се опоравеле Неста Малдини и Каладзе немало да се носи никој,што значи некој дебил рачуна дека Малдини ке игра цела сезона без да се повреди а исто и Неста кој има нетипична и лесно обновлива повреда(грб мислам беше)

Оваа сезона многу очекувам од Јанкуловски,нема врска голов што го даде го приметив и на Европското прав лидер беше на Чешка се гледа дека има желба за играње па ќе видиме

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom