Скопјани ќе се возат во 300 кинески автобуси

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Што народ ќе беа Скопјани ццц...ако не ви се допаѓаат дајте ни ги нам. Ем Владата вам ви набавува (зошто за Битола или Струмица нема?) ем се жалат.

Касните малку со плукањето. Зошто кога се најави тендерот, не се побунивте и не рековте кинеска роба НЕ! ќе ја лижеме и ќе се отровиме, двоспратни автобуси НЕ! не знаеме англиски итн. Убаво рече Гоч се експерт, до експерт. Единствено што можете да направите за да ја казните владава, не се возете во новите автобуси, оти знам дека не можете да издржите да лижете :)

абре шовие бре луѓе шо сте запнале македонско па македонско каросерија нема ни 10 бравари бе, неможе распашковски да праи автобуси некавие јасно

A koj ne slusa brat,toa sto si zamislile toa ke si pravat.Da ne e forumov da si kazeme stav na drugo mesto i nema.

Што народ ќе беа Скопјани ццц...ако не ви се допаѓаат дајте ни ги нам. Ем Владата вам ви набавува (зошто за Битола или Струмица нема?) ем се жалат.

зашто во битола имаат лади шоја вртат кружната,а во струмица имаат комбиња

зашто во битола имаат лади шоја вртат кружната,а во струмица имаат комбиња

Епа доколку не ви купеа автобуси со наши пари од Струмица или Битола и вие ќе бевте во авобусите ала хармоника на ЈСП.

абре шовие бре луѓе шо сте запнале македонско па македонско каросерија нема ни 10 бравари бе, неможе распашковски да праи автобуси некавие јасно

Абе ајде ќе видиме јас сега зборам од тоа што реклами имаше во дневник со дизајнот на нашата фабрика, но еве кинезите на џенерал моторс им го земаја брендот за хамер на америте, не спорам дека кина не станува полека џин во било која индустрија, но додека не видма како тоа ќе изгледа во живо јас ќе бидам скептик.

п.с. а тоа не значи после ако излезе ок да го сменам мислењето и да изразам задивлоство од сработеното на владата.

Касните малку со плукањето. Зошто кога се најави тендерот, не се побунивте и не рековте кинеска роба НЕ! ќе ја лижеме и ќе се отровиме, двоспратни автобуси НЕ! не знаеме англиски итн. Убаво рече Гоч се експерт, до експерт. Единствено што можете да направите за да ја казните владава, не се возете во новите автобуси, оти знам дека не можете да издржите да лижете :)

Затоа што тогаш не се знаеше, барем јавно, кој понудувач ќе биде избран.

...и затоа .....да се поштедиме од критиките...на нероден петко капа му кроиме.....
...и затоа..да се поштедиме од репликите.....само гомна да се јадело....

...сега ..затоа што ситуацијата е јасна....

Хехе. На вас ќе ви ги пратиме старите, кога во СК ќе дојдат новите. :helou:

Ако веќе се одеше со ваков проект најдобро ќе беше да се оди на етапи...
На пример во првата етапа да се одеше само на 30 автобуси кои ќе беа направени во 11 Октомври нека ги пуштеа година дена тест период па потоа ќе се имаше појасна слика...
За економичноста, практичноста , сервисирањето и исплатливоста за набавка на вакви автобуси...

Kupuvajte kineski avtobusi i provizijata e pogolema za vlastodrscite.

Ако стварно се една од 2те најдобри фирми во светот во производство на автобуси тогаш супер. Иако Санос како наша фирма требаше да има предност но сепак премногу е мало производството во неа. Двокатни. Тапа. Јас ако бидам горе треба од Карпош 4 да почнам да слегувам надоле ако сакам да слезам во Ѓорче со оглед на гужвите што ке бидат (горниот кат максимално исполнет, на скалите испоседнати половината средношколци а доле бабите кои се редат за да се качат горе зашто нели треба они се да видат) Ке биде пеколно...

Значи одлучија конечно!
најважното е што ќе се реши проблемот со градскиот превоз!!!
Јас не сум се качил во автобус со години.. најповеќе поради очајната состојба во истите.. и тоа си го признавам.. проблемот е што сега некој ми се сили со големинагта на негова плуканица а исто така нема стапнато во автобус со години.. тој што редовно го практикува јавниот превоз ќе ти каже и афрички да се само да се сменат крнтииве..

за лаиците, банкарска гаранција е MUST за ваков тип на набавки.. плус има гарантен рок од 36 месеци 3 ГОДИНИ што е солидно ..
и можеби најважното колкава беше понудата и рокот на п-во на останатите???
Пред да се залетате повторно да плукнете споредете ја разликата во понудите со износот на статуите што од уста не ги извадивте.. истите слепци што или се враќаат од одмор од грција што неможеш и на клоци од каса од веро да ги тргнеш дошле сега да зборат за кампањата на македонски п-води..

Кампањата (со која ни ги отекоа....)

„КУПУВАЈТЕ МАКЕДОНСКО’’

некаде по пат изгледа се изгуби!

АШШШШШШШШШШШШШШШШШШШШ

нејсе...токсични да не се...мислам озбилно знае ли некој која фирма е колку пари...транспортот..па да видиме дали градоначалникот(вампир) абе ајјјјјјј:tapp::tapp::tapp:

Во основа сеедно ми е кој ги прави автобусите доколку ги направат квалитетно и за брзо време. Што ако ги правеше Санос ако ги чекавме 100 год и не излезеа добро? Во основа мислам дека и тие ќе направеа добра работа, но сепак можеби навистина понудата на Кинезите е подобра. Се надевам нема сите автобуси да бидат двокатни затоа што во тие гужви кај нас уште да сетуркаш 2 ката, не е баш привлечно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom