Понуда на неделата од Т-Мобиле

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Не не.. И јас мислев така.. На тарифата од 250 ден мора уште 600/990 ден зш телефонот може на доверба само со таа BLACKBERRY тарифа да се земе.Нешо слично ко ајфонот тарифа шо си има... И не доага така ефтино ко ке видиш дека 2 год треба да плакаш тарифа која баш и не ти одговара.
фуцк

затоа мене ми беше чудно дека толку евтино е.........
најдобро е во при пејд да се земи

како и да е во ВИП е поскап телефонот т.е. сите телефони во Вип се најскапи како преку Т-Мобиле да ги земаат :tapp:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Ме интересира дали некој знае : Лани имаше понуда за постоечки пост-пејд корисници пред нова година така нешто, да земеш телефон ако 1 година од договорот ти е истечена..дали и сега има нешто слично ?

rosoner22

Milan sempre con te!!!!!!
Член од
12 март 2010
Мислења
108
Поени од реакции
12
Ме интересира дали некој знае : Лани имаше понуда за постоечки пост-пејд корисници пред нова година така нешто, да земеш телефон ако 1 година од договорот ти е истечена..дали и сега има нешто слично ?
Можеш да го продолжиш договорот ако има изминато 1,5 година од постоечкиот договор и во зависност од тарифата и парите за доплата што си спремен да ги дадеш можеш да избереш апарат... види тука http://0.mk/5518 за постоечките корисници има некаков попуст

T

Tetro

Гостин
Најновогодишна припејд понуда!
Со нашата нова припејд понуда, овие празници добивате сè во еден празничен пакет:

Нова СИМ картичка за 295 денари
Земете нова SIM картичка и тоа за неверојатни 295 денари со вклучено време за разговор!

Дополнителни 600 денари време за разговор
Со оваа одлична понуда добивате и дополнителни 600 денари за разговори кои можете да ги користите во наредните 12 месеци.

Разговори за 1 денар минута
Опуштени и екстра поволни празнични разговори од само 1 денар/минута кон сите Т-Mobile корисници, за сите кои сакаат да зборуваат на долго и на широко овие празници.

Нов телефон по цена веќе од 1 денар!
Надополнете е-ваучер на вашата припејд сметка и користете го вашиот кредит цела година, плус добивате неверојатна можност за нов телефон по супер празнична цена веќе од 1 денар.

Промотивната понуда на телефони трае до 31.12.2010. За воспоставување повик се наплаќа 4 денари. Во зависност од вредноста на купениот е-ваучер, износoт се надополнува на вашата припејд сметка на 12 или 18 еднакви месечни рати.

На пример: Ако купиш е-ваучер од 1 200 денари, можеш да земеш Samsung E1150 по цена од 1 денар, а вредноста на е-ваучерот можете да ја користите подеднакво во наредните 12 месеци.

Искористете ги дополнителните 600 денари за разговор и пораки цела година, плус подновете се со телефон веќе од 1 денар, сето тоа само во Т-Mobile припејд.
http://www.t-mobile.mk/public/default.aspx?id=196c8631-cb2a-482b-80fd-9d9d0a75232d

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
пфффффф ако дополниш ваучер од 1200 денара можеш да земеш Samsung E1150 - никој не им ги зема па ајде да не останат за џабе у понуди у промоци и незнам ит шо.. тапа !

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.663
Поени од реакции
213
Mi se dopagja so malce pocnaa da se svestuvaat, ama malce e kasno sega mnogu od pripejd pominaa na VIP radi cenite(a tapa e so nema ni eden telefon) ali toa e toa jbg

Kajgana Shop

На врв Bottom