OMG se polosi i polosi tripovi ne sakam da siram defetizam ama posle vakvi tekstovi i tezinata koj gi ima napisano ne znam kako moze covek da bide optimist vo ovaa drzava
Никако, оптимизмот е/беше едно време само во недела, на денот на избори, за јавноста. До 2012 малеее. Ако најавените предвремени не се десат оваа година. Но тешко, цел буџет е во функција на плаќање за ќутење и полтронство, затоа и е толкав.
Меѓутоа и покрај тоа што сум сигурен дека ова му е повеќе или помалку му е познато многу одамна на премиерот, навистина не ми е јасно зошто молчи и ги толерира овие бедници од луѓе.
Ако прозбори ќе му свртат грб.
Епа кога велам дека исто бараат книшка и мито за упис на факс, за вработување....на памет сум зборел. Кога пишувам дека е исти к, партиски сум. Ќе ја прашам генерацијава матуранти како ќе се снајде, знаењето е сила. И посебно од форумџиите-идните родители како ќе се справат со вакви сцили, кога ќе ви дојде редот за да го вработите детето или запишете на висока школа, знаењето е моќ.
Првите година две се така така. После зимаат сила и веќе 5-6 година м*ме е*аваат. Ништо чудно, допрва ќе кркаме. Сега читам и за 50% поголема струја. Аирлија нова социјала. Уште зошто им паѓаат на уставен, абе нив да ги паднат да не станат повеќе. Колку е човек подолго на власт, толку повеќе се расипува.
И бате Ване и бате, сите сме во кругот зае*ан.
Добро утро Македонијо, се надевам се расони после утринското кафе и виде колку е часот.
Фала за можноста да можам да се истурам малку и да поплукам