Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
fala Falaaaa stavarno ste srcinja ( ama znaes glavnoto ne go odgovori)

MALEE SO SON SONUVAH DA VI RASKAZUVAM
Go sonuvah na timo na Milan i gourcuff bil tam i mu vika na nekoj dr ( jas smatram od treneskata klupa) . abe kazi mu na ivanovic neka dojde malko I JAS SE RAZBUDIH i nogo beh isplasena so se slu4uva

fala Falaaaa stavarno ste srcinja ( ama znaes glavnoto ne go odgovori)

MALEE SO SON SONUVAH DA VI RASKAZUVAM
Go sonuvah na timo na Milan i gourcuff bil tam i mu vika na nekoj dr ( jas smatram od treneskata klupa) . abe kazi mu na ivanovic neka dojde malko I JAS SE RAZBUDIH i nogo beh isplasena so se slu4uva
Ама ме насмеа :pos: :pos: :pos: :zver:

пс. Знае некој дали ќе даваат Манчестер Сити - Милан некаде на ТВ или некој линк да даде да гледамо :) ?

ne znam ama znam oti jas ne go gledam natprevaro( na svadba sum za zal)
Nz za so sonuvam takvi sonovi izgleda e od nogo u posledno vreme so ne igram football( povreden sum))

LELEEE toa LUKA bebeto na KAKA' i4 ne li4e na tatko muu( nogo e grdo za da ima takov ubav 4ovek za tatko) cel e na Caroline ina4e nz dek mozam da najdam link

Еднаш во машки род еднаш во женски род збориш ?
И како можеш да отцениш дека не личи на Кака кога бебето нема ни пола година ? :raz:

bebeto e to4no 1 mesec i 30 dena ( utre polni 2 meseca) a so toa za u koj rod pisam jas toa mi e deformitet( od mala sum na kom i nau4iv da pisam nogo brzo ama nogo se varkam i ne poglednuvam dali sum izedela nekoo bukva) A za toa kako ocenih na koj li4e e toa go mozat samo zenskite( ne be ne e ubavo i zatoa)

Еднаш во машки род еднаш во женски род збориш ?
И како можеш да отцениш дека не личи на Кака кога бебето нема ни пола година ? :raz:

и јас тоа го приметив :toe:

инаку дајте линк оти на тв незнам нема никаде

п.с. серќен роденден Пипо

kazah za so e taka ( INA4E JA SSUM ZENSKO a ako nekoj pat pisam u maski rod togaj e pe4atena greska)nogo e brzam

LELEEE toa LUKA bebeto na KAKA' i4 ne li4e na tatko muu( nogo e grdo za da ima takov ubav 4ovek za tatko) cel e na Caroline ina4e nz dek mozam da najdam link

лука е грдо бебе:lud:
а случајно каролине да не не е убава?
на сликиве бебето нема ни еден ден
п.с лука утре прави 2 месеци:pipi:
2586380628_4fa215efea.jpg

и ајде малце нови информации за кака:pipi:

бидејки во 2007 ја доби наградата од фифа тој е првиот фудбалер кој гласаше за изборот на 2008 Fifpro Awards
и нормално својот глас го дал за кристиано роналдо
f_10821072108m_a707c90.jpg

-исто така кака е избран од сони да ги промовира Sony High Definition Products

- Сидорф вели дека Кака нема да биде подготвен за првиот натпревар до Сериа А против болоња бидејки потребни му се уште многу подготовки и тренинзи за да се врати на фудбалските терени без никакви болки и страв од нова повреда

Губат на полувреме.Ајде нека ги стави уругајците да ги видиме!!!

Немаше шанса тука, грешка на Фламини, ама не беше се до него и Бонера не беше многу внимателен. Дида немаше шанси тука.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom