Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Алекс е наш или Иванивич подобро Алекс

никој не е наш... ќе се откаже Милан, што е многу... стварно е многу за Милан:smir:

ЕДИТ - баш тоа што сакав да го потенцирам само немав доволно факти... дека Милан ќе види прво што ќе биде со Неста па после ќе се одлучи дали да превземе нешто

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=810065

Епа еве и јас конечно пак сум дома....Сеа прочитав за новите двајца уругвајци,и сакам да им честитам и да им посакам да станат многу многу добри играчи во Милан!

Ништо од Ферари, Џенова го зеде:toe:

Сега останува на Алекс, Ивановиќ или Алекс Силва. Јас мислам дека нема да земат никој.

составот за Милан против Манчестер Сити

Goalies: Abbiati, Dida, Kalac.
Defenders: Antonini, Bonera, Favalli, Jankulovski, Maldini, Oddo, Simic, Zambrotta
Midfielders: Ambrosini, Brocchi, Cardacio, Flamini, Gattuso, Pirlo
Strikers: Paloschi, Seedorf, Viudez.

одбранава се од бекови,
ни еден централен дефанзивец

Анчелоти има изјава на официјалната страна на Милан дека во напад ќе почнел со Палоши а после ќе го заменел со Виудез
баш сакам да ги видам уругвајците во игра
и плус Дида ќе бранел

Каква грешка направи Милан со Адебајор незамисливо,ке му легнеше како шамар на будала.
Адебајор=најмалку 20 гола во серие А
Роналдињо=?

Роналдињо и Адебајор играат на различни позиции и неможе да се споредува кој колку голови ќе даде. Рони ни во Барса не постигнуваше повеќе од 25 гола, но беше незаменлив на теренот, асистенции еден куп. Башка за слободни и пенали е ЦАР, никој не му е рамен.

Друже мислам дека не се разбравме,се слагам со тебе што се однесува до различните позиции,ама има и нешто што се вика придонес во играта на тимот.Никој не спори за рони и за барселона ама човекот беше незаменлив 2006 год.после светското таа година почна послабо да игра,а лани само се мачеше,кој се причините незнам само он и тие околу него знаат.Е сега не викам дека има заборавено да игра затоа ставив прашалник,може во Милан ке се препороди,шо се однесува за Адебајор,кој ги гледаше утакмиците на Милан со Арсенал знае шо сакам да кажам,помлад,брз,тежок за чување,робусен напагач, и шо е најважно ја отвора одбраната,прав атлета,со кака и пато ке бесе машина за голови,а со Роналдињо може да бидеме најдобар тим на свет,а може да бидеме и циркус,тоа ми беше муабетот.Нив двајца ги споредив оти Милан имаше пари за еден и бираше кого да го купи.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom