Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сидорф иде што иде ама грешката е што не се исчисти терен за Горкуф да продолжли место него ,требаш да ја делат минутажата лани и оваа година,они место тоа го дадоа него во Бордо не со со намера да стекнува искуство или не знм што,само за да се наметне таму и да му извадат добра пара нередно лето од Бордо.Така си изгубимве добар играч.:S

Луѓе да ви се пофалам и јас ... од кога го земавме Роналдињо во рок од 2 дена тројца прифатија да се зачленат во Ac Milan Fans ... а претходно неколку недели ништо немаше :)

aj нека ви е честит рони, мн. успеси со него!
баш би сакала оваа сезона да биде слична како шпанската 2006-2007 и сите 5 конкурента да бидат у трка за титулата! :smir:
малце каснам со честитката, али ај...

Ипак Сидорф ја дал 10!
1216282684avatmsn.jpg

Ова е новиот дрес за Дињо! -линк

Реков дека Дињо ќе ја носи десетката,а Сидорф ке си го земе стариот број 20 кој е слободен откако гуркуф отиде на позајмица.

На овие дати ќе игра Милан летово:

Wednesday 23 July at Cremona, Cremonese-Milan
Tuesday 29 July in Turin the Trofeo Tim with Milan, Juventus and Inter
Friday 1 August Milan-Sevilla in Moscow for the tournament with the final being played on Sunday 3rd August
Saturday 9 August Manchester City-Milan at the "City of Manchester" stadium
Sunday 17 August Trofeo Luigi Berlusconi at San Siro between Milan and Juventus
Thursday 21 August, Trofeo Birra Moretti, with Milan, Juventus and Napoli
Sunday 24 August "Citta di Gijon" trophy, Sporting Gijon-Milan

Едно не ми е јасно, зошто Милан секогаш во Берлускони купот игра против Јувентус?

Да си кажам јас иако каснам ама мора ДОБРЕДОЈДЕ РОНАЛДИЊО :)
ах се израдував кога дознав (фала Неше што не извести) и Маца ме будеше да ми каже мислев дека збори во сон :)
само требаше и голман да се земе, но за во уефа може а вака за наредната сезона мора добар голман!

ах се израдував кога дознав (фала Неше што не извести) и Маца ме будеше да ми каже мислев дека збори во сон :)
хахахаха
јас неколку пати прочитав за да се уверам дека е вистина дека галиани купи уште еден фудбалер тоа е чудоооо
ај и јас да му посакам добредојде на роналдињо, да дава многу голчиња и убави асистенции
и сеа имаме бразилска четворка РОНАЛДО-ПАТО-КАКА-РОНАЛДИЊО
ама мислам дека роналдо не ни треба, повеке личи на оние сумо борачите отколку на фудбалер...свинче:nesum:

буфон смета дека милан се фаворити за титулата

хахахаха
јас неколку пати прочитав за да се уверам дека е вистина дека галиани купи уште еден фудбалер тоа е чудоооо
ај и јас да му посакам добредојде на роналдињо, да дава многу голчиња и убави асистенции
и сеа имаме бразилска четворка РОНАЛДО-ПАТО-КАКА-РОНАЛДИЊО
ама мислам дека роналдо не ни треба, повеке личи на оние сумо борачите отколку на фудбалер...свинче:nesum:

буфон смета дека милан се фаворити за титулата
Па и го немаме повеќе Роналдо:helou:

И еве го Роналдињо на претставувањето пред новинарите.

10862_big.jpg

Prekrasno bese vo san siro vecerva vistinski spektakl, imase mnogu navivaci, Ronaldinho izveduvase freestyle so uste 2 drugi momci...
i vo pres-konferencijata izjavi deka e mnogu sreken sto e vo Milan bidejki Milan e golem klub so golema tradicija , i rece deka e priceken so golema lubov od site i deka se custvuva kako doma, isto taka izjavi deka so Kaka se dobri prijateli i dobro sorabotuvat zaedno....

Zaboraviv da kazam deka za brojot sesute ne se dogovorile , toj seuste nema broj za toa ke odlucuva upravata.....

Vo stadionot isto taka imase natpisi:TREMA MOURINHO ARRIVATO RONALDINHO :D

Zaboraviv da kazam deka za brojot sesute ne se dogovorile , toj seuste nema broj za toa ke odlucuva upravata.....

Vo stadionot isto taka imase natpisi:TREMA MOURINHO ARRIVATO RONALDINHO :D
кај го гледаше претставувањето?

И некој кој ќе најдит нека прикачи слики.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom