Mike Tyson
Never,never,NEVER GIVE UP!
- Член од
- 20 август 2007
- Мислења
- 2.630
- Поени од реакции
- 156
Како прво вчера не бев пијан@kgn.Lucifer
Многу натрасака вечерва те удрило виното изгледа
Џилардино ти е играч од видот на Инзаги, сите голови што ги дал се внатре во шеснаестерецот, кога си видел некој од овие играчи да даде гол од надвор ?
Разликата им е тоа што Пипо за разлика од Џила е многу поснаодлив знае да се пикне да искористи мешаница и скоро секогаш е кј што треба, а Џила гол дава само кога ќе му га нацрташ топката убаво само да га вгнезди
Кога сме кј Џила многу пати не спасил до сеа, ни донел значајни бодови и не се заборава лесно тоа што играчот ќе го стори за тимот ...
А вистина е дека Џила е големо дрво од кога дојде во Милан, сеа почна и корења да пушта ...
А за Роналдо пак грешиш
Роналдо даде 7/8 гола минатата сезона и пак исти курац, директен пласман во ЛШ ни донесоа играчите кој наступиа во ЛШ а не во Сериа А.
Како што памтим минатата сезона бевме големи дрва во Сериа А нешто слично како оваа ...

Абе Миланез јас не викам дека Џила не знае уопште гол да даде али и мене да ми наместат топка само да ја пикнам у гол ке ја пикнам да му ебам мајката!Плус си признаваш дека беше дрво од кога дојде во Милан-значи завршена работа за него-треба да се ПРОДАДЕ!!!
Иначе ако заборави и лани на почеток на сезона бевме ептен катастрофални но на полусезона го купија Роналдо и од тогаш живна играта во Калчото!Милан лани си играше супер фудбал во Лига на Шампиони ама во калчото беа дрва се додека не дојде Ел Феномено

офтопик:Миланез да не беше ти пијан вчера зш вчера вечер ми те немаше на форум и од кога дојде почна да лупеташ:muu: