Фан Клуб: Шкендија

• Креатор на темата Креатор на темата Naron
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој знае што ќе се случува со Милано али сепак вие за разлика од Милано сте клуб со традиција и најважно клуб со публика и треба да сте таму каде што ви е местото

da sekogas imame mnogu publika....prosek vo prva liga koga bevme bese 4000-5000 a na derbi natprevarite imase i po 9000-10.000

ako vlezeme vo prva liga ke imame silni derbi natprevari so Teteks i Renova...e togas moze da se polni cel stadion

No se zavisi od Milano i FFM

Влезе ли Шкендија во 1ва лига ? ... јас многу многу, не го следам Македонскиов фудбал. затоа и прашувам :helou:

ne e rabotata da se popolni 20% albanski klubovi...SHKENDIJA bese 3-ta vednas zad vodeckoto duo koi vlegoa direktno vo 1 liga pa automatski treba SHKENDIJA da vleze...

No ke vidime...

Нема ништо автоматски ниту полуавтоматски!!!!

Ако биде нешто да се откажат пред почетокот на Лигата со извештај до Хари, тогаш МОЖЕ нешто да се деси да он поради притисокот од ФИФА да мора да ја поплни Лигата, па така да се игра бараж помегу двете екипи кои претходно обезбедија БАРАЖ-МЕСТО, а тоа се Шкендија - Брегалница.

А ако почне лигата а претходно Милано не се откаже, а за тоа време одигра неколку утакмици, е тогаш се пропаѓа во вода, ние ке си останеме со соновите за следната сезона!:smir::helou:

i magicnoit zbor ako vlezime prva liga :drk:tesko taa rabota samo da ne igrate so nas pak ke go :pusk:

ne daj boze da se sretneme pak so vas:nesum: zadovolen si aj sea magla

Нема ништо автоматски ниту полуавтоматски!!!!

Ако биде нешто да се откажат пред почетокот на Лигата со извештај до Хари, тогаш МОЖЕ нешто да се деси да он поради притисокот од ФИФА да мора да ја поплни Лигата, па така да се игра бараж помегу двете екипи кои претходно обезбедија БАРАЖ-МЕСТО, а тоа се Шкендија - Брегалница.

А ако почне лигата а претходно Милано не се откаже, а за тоа време одигра неколку утакмици, е тогаш се пропаѓа во вода, ние ке си останеме со соновите за следната сезона!:smir::helou:

tacno,Shkendija i Bregallnica ke mora da igraat baraz vo slucaj na prvata verzija,ama ipak bez navreduvanje mislam deka daleku poslabi ste od Shkendija(zboram za mecot so se odigra vo Tetovo,3-0 izgubivte ako se sekaam dobro,ali mozese i 6-0),ali ke vidime so ke se desi do togas

Pa Shkendija ne treba da igra barsh zash zavrshija 3:toe:

ne daj boze da se sretneme pak so vas:nesum: zadovolen si aj sea magla

tacno,Shkendija i Bregallnica ke mora da igraat baraz vo slucaj na prvata verzija,ama ipak bez navreduvanje mislam deka daleku poslabi ste od Shkendija(zboram za mecot so se odigra vo Tetovo,3-0 izgubivte ako se sekaam dobro,ali mozese i 6-0),ali ke vidime so ke se desi do togas

Реално кажано дека дека сме послаби од вас во играчки потенцијал, ама сеафа не е тоа муабетот, туку кој да игра во Прва Лига, јас мислам дека само преку Бараж помегу двете екипи, Шкендија и Брегалница!!!:smir:

pa i ja toa mislev,no i napomenav deka i vo toj slucaj ocekuem Shkendija da pobedi,vo sekoj slucaj se nadevam i dvete ekipi da se plasiraat u prva liga onamu kaj im e mestot.Za Bregallnica imam samo pofalbi od to sto sum go videl u Tetovo,zatoa i im posakuvam uspeh

da sekogas imame mnogu publika....prosek vo prva liga koga bevme bese 4000-5000 a na derbi natprevarite imase i po 9000-10.000

ako vlezeme vo prva liga ke imame silni derbi natprevari so Teteks i Renova...e togas moze da se polni cel stadion

No se zavisi od Milano i FFM

да бе знаемо 4 000 просек бил:nenene::nenene::uvo: цел стадион бере околу 10 000 а вие кај играте со некого само западната и јужната ја пуните а кј не е дерби 1/3 од јужната е празна и западната само 1/3 е полна(се гледа на клипојте),а на дерби може се собирате 4 000(со тоа што ќе ја напуните јужна а запад само 2/3 ќе биде пуна)

да бе знаемо 4 000 просек бил:nenene::nenene::uvo: цел стадион бере околу 10 000 а вие кај играте со некого само западната и јужната ја пуните а кј не е дерби 1/3 од јужната е празна и западната само 1/3 е полна(се гледа на клипојте),а на дерби може се собирате 4 000(со тоа што ќе ја напуните јужна а запад само 2/3 ќе биде пуна)
Bojan ne si bash u pravo
pot 1:ne bere stadionot 10iladi toj u strumica bere 5iladi imashe 2 tribini mnogu mali ovja nashiot beshe 6puta pogolem
2:nemoj da zabraesh koga sllaveja BALLISTITE 15 godini so bashkimi so beja se na noge nemashe nieden sednats so gjorce so renova so teteks pa i so mnogu drugi ekipi
3:da ne zabraesh so cementarnica pretposleden natprevar se borimo za opstanok imase publika okolu 5iladi toa go kaza na vesti koga bese Artim Shaqiri:vozbud:

zborimo za navivaci:vozbud:

da te popravam malku:Stadionot ima mesto za 15000 gledaci,se glea kolku znaes za mestoto kaj igra tvojot omilen tim.A za publikata ne znam zs treses koga za ova ima fakti,za koi i den denes sport pisuva katastrofalna gledanost,ah da bese Shkendija.ah da ne bese mecot u Tetovo,posetenosta sramota:smir:

da te popravam malku:Stadionot ima mesto za 15000 gledaci,se glea kolku znaes za mestoto kaj igra tvojot omilen tim.A za publikata ne znam zs treses koga za ova ima fakti,za koi i den denes sport pisuva katastrofalna gledanost,ah da bese Shkendija.ah da ne bese mecot u Tetovo,posetenosta sramota:smir:

Ја сум ги броел седиштата и знаем колку има гледачи.Една коцка на запад и исток има за 400 гледачи,а страничните коцки има за 300 гледачи,за север знаем една коцка имаше мислим околу 500 гледачи,горниот дел од јужна една коцка имаше за околу 300 исто,а долниот околу 200

колку да те потсетим на исток и запад има 6 коцке,на север пет,и на јужна горе 6 и доле 4 коцке

значи

запад-2 200
исток-2 200
север-2 500
јужна-2 600+100 од ложа=2 700

2 200+2 200+2 500+2 700=9 600 ај нека бида и 10 000
еве ти ја најпростата математика:nesum::toe:
ако не ми веруеш иди на стадион и ќе видиш

п.с. извинете за офф топикот

Ја сум ги броел седиштата и знаем колку има гледачи.Една коцка на запад и исток има за 400 гледачи,а страничните коцки има за 300 гледачи,за север знаем една коцка имаше мислим околу 500 гледачи,горниот дел од јужна една коцка имаше за околу 300 исто,а долниот околу 200

колку да те потсетим на исток и запад има 6 коцке,на север пет,и на јужна горе 6 и доле 4 коцке

значи

запад-2 200
исток-2 200
север-2 500
јужна-2 600+100 од ложа=2 700

2 200+2 200+2 500+2 700=9 600 ај нека бида и 10 000
еве ти ја најпростата математика:nesum::toe:
ако не ми веруеш иди на стадион и ќе видиш

п.с. извинете за офф топикот

dobro sea mi padna zetonot za stolicite:pos2: inaku mene sekogas ke mi bide pred oci polniot stadion 16000 gledaci Shkendija-Fortuna 5-0 za vlez vo vtora liga,dobro sea so stolicite brojot na gledacite e namalen,inaku na toj mec imalo poveke odkolku sto imalo mesto na stadionot

p.s juznata pojke ima,ne moze isto ko severnata,no sepak postovanje za analizite sto gi pokaza

dobro sea mi padna zetonot za stolicite:pos2: inaku mene sekogas ke mi bide pred oci polniot stadion 16000 gledaci Shkendija-Fortuna 5-0 za vlez vo vtora liga,dobro sea so stolicite brojot na gledacite e namalen,inaku na toj mec imalo poveke odkolku sto imalo mesto na stadionot

p.s juznata pojke ima,ne moze isto ko severnata,no sepak postovanje za analizite sto gi pokaza

И ја се зачудив кј видов дека јужната има мн помалку отколку што мислев дека има,а порано нормално берело мн повеќе отколку сеа мислим дека порано капацитетот бил нешто повеќе од 20 000 гледачи

E bojan bojan :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom