Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bi trebalo da e dobar igrac . ako ne vlagame sega (ako ispadna Milano ) drugata godina ke vlagamo sigurnoНенад Јовановиќ, дете е на ОФК Београд, ама од кој клуб дојде во Македонија Ѓ.П. незнам. Во есенскиот дел претежно беше на клупа и ретко добиваше шанса за игра. Па затоа пролетниов дел се даде на двојна во Напредок.
Инаку зема Македонски пасош, и играше за репрезентацијата на Македонија до 21 година.
Ненад Јовановиќ, дете е на ОФК Београд, ама од кој клуб дојде во Македонија Ѓ.П. незнам. Во есенскиот дел претежно беше на клупа и ретко добиваше шанса за игра. Па затоа пролетниов дел се даде на двојна во Напредок.
Инаку зема Македонски пасош, и играше за репрезентацијата на Македонија до 21 година.
Игра како халф, а на тоа место во Македонија Ѓ.П. играа Васко Митрев како дефанзивен и Гуобадија Оса како офанзивен халф, двајца стандардни играчи од првата постава кои ги изиграа скоро сите утакмици. Вака техника, брзина супер има, ама слабост е тоа што малце физички слаб, но сепак се работи за млад играч, мислам дека е роден 1988 или 1989 година.fala za informacive druze,spored ova sto go kaza dobar bi trebalo da e deckoto
Игра како халф, а на тоа место во Македонија Ѓ.П. играа Васко Митрев како дефанзивен и Гуобадија Оса како офанзивен халф, двајца стандардни играчи од првата постава кои ги изиграа скоро сите утакмици. Вака техника, брзина супер има, ама слабост е тоа што малце физички слаб, но сепак се работи за млад играч, мислам дека е роден 1988 или 1989 година.
abe ke vlezeme sigurno vo Prva Liga:smir:
samo sto sakav da te prasam koja godina e roden:smir:
dobro vo sekoj slucaj Shkendija e vo vtora liga pa kolku tolku ke se vklopi ovaj cim igral i kaj vas,a normalno ako pokazuva kvaliteti ke go drzat za naredna prva liga
Јас имам пријател што работи таму и вика дека состојбата во Милано била очајна.Натпреварите во Европа ќе ги игра , а за лига 90% дека ќе се откажат после 2-3 кола .Ако се откаже Милано сигурно Шкендија ќе мора да влезе за да се пополни 20% албански клубови.Барем ја така мисламda da posle evropskite natprevari tie od Milano ke se resat dali ke prodolzat ili ne!
Se nadevam deka ke ima baraz pomegju SHKENDIJA i Bregallnica!
Јас имам пријател што работи таму и вика дека состојбата во Милано била очајна.Натпреварите во Европа ќе ги игра , а за лига 90% дека ќе се откажат после 2-3 кола .Ако се откаже Милано сигурно Шкендија ќе мора да влезе за да се пополни 20% албански клубови.Барем ја така мислам![]()
Кој знае што ќе се случува со Милано али сепак вие за разлика од Милано сте клуб со традиција и најважно клуб со публика и треба да сте таму каде што ви е местотоne e rabotata da se popolni 20% albanski klubovi...SHKENDIJA bese 3-ta vednas zad vodeckoto duo koi vlegoa direktno vo 1 liga pa automatski treba SHKENDIJA da vleze...
No ke vidime...