BUMPБарам сериозни и заинтересирани луѓе музичари - басист и тапанар за блуз/рок бенд. Веќе 2-3 год се бафтам со незаинтересирани луѓе и искрено ми е преку глава само јас да сум иницијатор. Повик до сите заинтересирани, да се собереме, да се пробаме и ако бидне нешто топ. Граница за години нема, доколку ве бива бидете и средношколец и пензионер ама само да свиркаме квалитетен блуз. Е сега за простор за свирење јас неможам да обезбедам, но сите заедно доколку нормално сме заинтересирани ќе се снајдеме. Пожелно е исто да имате солидна опрема за свирење и по свирки ваму таму. Инаку свирам гитара, поседувам доста опрема што ми е потребна и сум од Скопје. Поздрав и пишете ако сте навистина заинтересирани! Благодарам
Барам/купувам вах вах педала на старо
Поконкретно
Dunlop Crybaby Original (GCB-95)
или
Dunlop Crybaby 535q
ве молам кажете цена, не знам колку се движат.
П.С. може во порака, а може и на темава да ми одговорите
Фала
Не знам дали е до мене друже, али јас не ги гледам сликите...Продавам тапани Premier XPK Cabria одлично сочувани со феноменален добош Ludwig Supersensitive Supraphonic 14x6.5".Димензии на сетот: 22x18,12x9,14x14,16x16(1 тенор, 2 баритони).Во комплетот се нудат и чинели(шта) : hi-hat Paiste 2002 14",crash Paiste 802 16",ride Paiste 2000 20".Се разбира сетот заедно оди со хардвер со сингл или дупла педала,по избор.Цената е прилично ниска!!
(на сликиве не е цел сет сликан )
![]()
![]()
Нз зошто не ги покажа во предходниот постНе знам дали е до мене друже, али јас не ги гледам сликите...
Дали ги продаваш посебно чинелите и по која цена?Продавам тапани Premier XPK Cabria одлично сочувани со феноменален добош Ludwig Supersensitive Supraphonic 14x6.5".Димензии на сетот: 22x18,12x9,14x14,16x16(1 тенор, 2 баритони).Во комплетот се нудат и чинели(шта) : hi-hat Paiste 2002 14",crash Paiste 802 16",ride Paiste 2000 20".Се разбира сетот заедно оди со хардвер со сингл или дупла педала,по избор.Цената е прилично ниска!!
(на сликиве не е цел сет сликан )
![]()
![]()
Онака да те питам,да ги чувам како бекап у опаковка дали ќе им бидне нешо,оти више 10тина месеци свирам едни еликсирки,и јесда нема да ми притребаат жици у блиска иднина сакам да си иам за наредно мењање а и иам мерак да пробам EB ?Значи кој сака тука да заштеди 200 денарии да ми купи нови неотпаковани Ernie Ball 9ки жици за елктрична за 300 ден, иначе по ск се по 500/550, а ги земав од Њу Јорк оти ми пукнаа во очи 6 долара и заборавив дека сакам 10тки, та 9тки сум зел..
--- надополнето ---
ПС- 2 паковања може![]()