Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

• Креатор на темата Креатор на темата rossoner stefan
  • Време на започнување Време на започнување
Добар интерфејс т.е гитара то усб влез шо цена се движат?

Еден човек ми нуди Digitech RP 1 за 100 евра. Шо мислите? =]

Mic preamp? Ја би ти препорачал со Firewire да земеш наместо USB за да го извлечеш максимумот. Колку пари имаш на располагање, едно другарче продава такво нешто ама треба да го распрашам и него колку го дава и шо опции има.

И USB е доволно, пошто USB2 е доста брз ... само што ми треба да има и MIDI ... прашај во секој случај

луѓе кај да ја симнам песната Наше Скопје од Владо Јаневски ја барам на Лајм Вајар и на Торент ја нема ај помогнете?

На радиомк ја имаш :smir:

Продавам бас гитара Јолана Викомт. Произведена во Чехословачка. Одлична за почетници. Почетна цена 5500 ден не е фиксна. Повеќе информации на пм.

p5300502.jpg

Сакам да формирам бенд.. :)

Еј луѓе сакам да формирам бенд амаа ми требаат басист и тапанар.. ако има некои такви нека ме известат.. :) [од струмица да се]

Midi да не шитка некој случајно? По можност behringer, m-audio...?? Цена , мена се по список...чекам :wink:

Пролетно чистење :)

Во духот на пролетта, редно е да се зачисти по малку ... и да се ослободи простор за нови „играчки“.
За оние за кои ориентационо знам колку се нови напишав ... за другите навистина незнам, оставам на вас да понудите ... Значи, а
ко има некој заинтересиран со конкретна понуда или ако ви требаат дополнителни информации ... повелете на ПП ...

Squier Standard Stratocaster HSS

Fender-Standard-Stratocaster-HSS-Black-Maple.jpg

Yamaha RGX-421D

RGX421D.gif

Fender Frontman 15G

FenderFrontman15GGuitarComboAmpStandard.jpg

• коментари од обични смртници
  • стара пола година ... нема никакви оштетувања (ново е околу 100 евра)
  • Output: 15 watts into 8 ohms
  • Speakers: 1-8" Fender® Special Design Speaker
  • Dimensions (W x H x D): 34 x 32 x 18 cm
  • Weight: 6,8 kg

Hughes & Kettner Triplex

hughes1.jpg

Digitech RP-2000 Guitar Processor
RP2000lg.jpg

Продавам гласни жици за млади талентирани машки тенор (алфа тип).

Користени се едно 20 години.

Цела поволна.

Најлонски Жици

Кај има квалитетни силиконски жици за акустична гитара у Скопје? И колку пари се

Мислиш најлонски...
Цики, ДоРеМи, Ѓитар Хаус...Дадарио жици , имаш профајн , бегинер и овие новиве шо се стејт оф арт , околу 500 денари ти е сет жици.:smir:
Ама вреди.:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom