Музичка берза, инструменти, музичари, бендови...

• Креатор на темата Креатор на темата rossoner stefan
  • Време на започнување Време на започнување

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Името на темата кажува се.
Потребни ви се жици за гитара?
Потребни ви се појачала?
Ве интересира како се движи цената на сајзерите?
Ви требаат инструменталисти?
Би требаат хористи и солисти?
Сакате да купите нешто а не знаете каде може да го сторите тоа?
Одговорот ке го најдете во оваа тема со помош на некои од форумџиите кои имаат решение за се.
За почеток сите постоечки теми, кои се совпагаат со оваа ги лепам во една.

Сепак поради некои моменти на форумов, ќе направам :locked: на сите досегашни теми во врска со ова, и ќе биде оставен линк кон оваа тема.

Шиткам гитара и појачало...Може у пакет, а може и посебно...
Слики од нив неам, али моделите се овие...

Гитарата...Копија на Џексон, со футрола, 2 години стара, свирена еднаш месечно...
2900011503_md.png

Појачалото...Исто уште малце па 2 години, 30 вати, све е у реду, одговара за по дома или па за бенд пошо има моќ....

alesis_SpitFire30_3.4.jpg

По 5000 ги давам двете...Може и ценкање...:)

Значи Ска - Панк бенд од Скопје, бара тромбонист/саксофонист/трубач којшто сака да свири во групата. Имаме простор за вежбање, само се бара посветеност и познавање на стилот којшто планираме да го свириме. Кој е заинтересиран нека пише.

Гитарист бара бенд

Гитарист бара бенд за тезга. Секакви стилови се во игра, но најмногу ми лежи рок, блуз, такви работи...Поздрав!

Гитарист бара бенд за тезга. Секакви стилови се во игра, но најмногу ми лежи рок, блуз, такви работи...Поздрав!

Има еден куп гитаристи, тешко да најдеш некој бенд што му треба гитарист. Да беше тапанар или басист, поголеми беа шансите.

Бенд бара пејач и тапанар

Bend bara seriozen tapanar(so svoi tapani) i pejac za svirenje rok muzika vo stilot na Kiss, Whitesnake, AC/DC, Aerosmith... Po moznost tapanarot i pejacot da se pomladi, i od Skopje...

вака сеа.. ние бевме целосен бенд ама тапанарот и пејачот ни откажаа па сеа сме само две гитари и бас... хаха

а пејачот мора да знае да пее или само текстовите да ги знае е битно?? хаха

вака сеа.. ние бевме целосен бенд ама тапанарот и пејачот ни откажаа па сеа сме само две гитари и бас... хаха

дај бе кажи ми..ако немора да има некој добар вокал,а мора да ги знае песните еве јас се пријавувам..ќе се пријавев и за бубањ ама неам

Значи се бара некој што знае добро да пее, и некој кој знае да лупа на бубњеви... И најважно е да бидат сериозни...

Абе ја за пеење би се пријавил,ама не сум од Скопје...

Значи Ска - Панк бенд од Скопје, бара тромбонист/саксофонист/трубач којшто сака да свири во групата. Имаме простор за вежбање, само се бара посветеност и познавање на стилот којшто планираме да го свириме. Кој е заинтересиран нека пише.

Ја би сакал да .. да си купам еден дееен фендер дер со капа а а ааарх ддддастер.

Фенддер со ккападастер.

Ккккооолку пппари ее?

Се бара пејач за метал бенд од Скопје. Било каков стил на вокали, битно да пее! Пишете пп!

Ska-Punk-Reggae бенд од Скопје, бара тромбонист/саксофонист/трубач којшто сака да свири во групата. Имаме простор за вежбање, само се бара посветеност и познавање на стилот којшто планираме да го свириме. Кој е заинтересиран нека пише.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom