Лига на Шампиони 2009-2010

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
Е има нешто и во тоа дека имаат среќа они:).....ама Бордо и ЦСКА не се некои кои можеш да ги потцениш. Сепак штом стасале до 8 најдобри имаат квалитет:toe:

Еве ти како навивач на Барселона не ги посакуваш ЦСКА и Бордо?
Зборот ми е од овие 8 овие се најслабите+не располагаат баш и многу со искуство така да утре секој ќе ги посакува.
Иначе сега како иде секој со секого може да се падне или?

Еве ти како навивач на Барселона не ги посакуваш ЦСКА и Бордо?
Зборот ми е од овие 8 овие се најслабите+не располагаат баш и многу со искуство така да утре секој ќе ги посакува.
Иначе сега како иде секој со секого може да се падне или?
Да, 1/4 финале е. :)

И одма ќе се знае кој со кого игра во 1/2 финале.

za Barca gi sakam ManUtd i Inter koj bilo od ovie dve ekipi.. nejkam Arsenal sega sakam za vo finale :)

Vaka bi sakal ja....
Manchester United - Internazionale
Barcelona - Baern Munchen
Bordeaux - Arsenal
CSKA Moskow - Lyon

Утре ждрепката од колку саато е и на која тв ќе ја дават?

Гледам некои фанови на Барса прават планови за во финале....а заборавивте дека има 4 супер тешки натпревари за да се дојде до тоа!

Сите се надеваме...но оваа е Лига на Шампионите и ниту еден противник не е слаб.

Прво да стигнеме до полуфиналето па после ќе збориме за финалето...

Утре:
Лион-Барселона :)

gresis ne ste vo pozicija za da se odmazdite ne so ovoj baern ne so ovaa golema Barca

Абе не можеш така да кажеш. Ништо не се знае во фудбалот. И зошто викаш не со овој Баерн, што му фали на Баерн сезонава? Оваа е една од најдобрите сезони во последно време, имаме конкурентен тим. Не порекнувам дека Барса е многу силна, но дека е непобедлива, си се заебал.:smir:

Абе не можеш така да кажеш. Ништо не се знае во фудбалот. И зошто викаш не со овој Баерн, што му фали на Баерн сезонава? Оваа е една од најдобрите сезони во последно време, имаме конкурентен тим. Не порекнувам дека Барса е многу силна, но дека е непобедлива, си се заебал.:smir:
Ne vikam deka sme nepobedlivi tuku nemate dovolno dobra igra... mozebi do slednata sezona baern ke ima podobra ekipa togas mozebi ke bidete spremni za odmazda... kako fan na Barca sakam da ja vidam kako pobeduva vo finaleto vo Madrid toa e mislam son na sekoj fan na Barca, no se razbira uste ne go znaeme protivnikot pa zatoa sega si prajme prazni muabeti za finale :helou:

Се мислам дека утре ке се паднат доста јаки двојки..и дека полуфиналето ке биде доста слабо...Се надевам на Интер нема да му се падне Барса..а Баерн - Ман да се паднат ке биде многу јако:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom