Ф
ФорцаМилан
Гостин
Не гледам сериозен противник кој би ја загрозил Барселона во походот кон трофејот во ЛШ.
Озбилно ова?Не гледам сериозен противник кој би ја загрозил Барселона во походот кон трофејот во ЛШ.
Баерн,Манчестер,Лион ?Не гледам сериозен противник кој би ја загрозил Барселона во походот кон трофејот во ЛШ.
Де бе де напна со сликиве по цела кајгана..2 слики ги моташ цело време...
Moжеби Јунајтед е сериозен, му даде 7 парчиња на твоите пензионери или пак Билан е слаб па затоа тоа не е мерило?Не гледам сериозен противник кој би ја загрозил Барселона во походот кон трофејот во ЛШ.
Збориме за озбилни противници.:tv:Баерн,Манчестер,Лион ?
Најозбилно.Озбилно ова?
Да си влезе Барса у формата која е препознатлива за неа,никој неможе да ја тепа.Баерн,Манчестер,Лион ?
па добро не реков дека е невозможно да освои пак али има и други конкуренти кои покажаа доста добра игра до сега.Најозбилно.
Да си влезе Барса у формата која е препознатлива за неа,никој неможе да ја тепа.
Ова е мое мислење сега немора сите да се сложувате со мене
Манчестер го направи тоа што се очекуваше...после средбата на Сиро се виде дека Милан има минимални шанси за да помине,а и тие минимални шанси беа уништени со повредите на Неста и Пато..Moжеби Јунајтед е сериозен, му даде 7 парчиња на твоите пензионери или пак Билан е слаб па затоа тоа не е мерило?
Има секако али не се достојни според мене.па добро не реков дека е невозможно да освои пак али има и други конкуренти кои покажаа доста добра игра до сега.
Кај вас во фан клуб не беше овој муабет, или толку читаш ти кај вас што се пишува, ќе не растуревте денес, Роналдиња ќе му ја кршеше кичмата на Рафаел, Пирло 5 гола ќе дадешеМанчестер го направи тоа што се очекуваше...после средбата на Сиро се виде дека Милан има минимални шанси за да помине,а и тие минимални шанси беа уништени со повредите на Неста и Пато..
Да ти нацртам да не сакаш?
Милан без Пато и Неста не е иста екипа реално да гледаме да играа можеби ќе беше друго а незнам зошто Бекам и Сидорф не играа прва постава.Без Пато и Неста е исто ко Манчестер да игра без Руни и ФердинандМанчестер го направи тоа што се очекуваше...после средбата на Сиро се виде дека Милан има минимални шанси за да помине,а и тие минимални шанси беа уништени со повредите на Неста и Пато..
Да ти нацртам да не сакаш?
Има секако али не се достојни според мене.
Во фан клубот само се ствараше добра атмосфера али ај прај си слики не планирам да ти пишувам сеа реферати.Кај вас во фан клуб не беше овој муабет, или толку читаш ти кај вас што се пишува, ќе не растуревте денес, Роналдиња ќе му ја кршеше кичмата на Рафаел, Пирло 5 гола ќе дадеше
Па и јас не планирам да пишувам реферати, една слика е вредна 1000 зборови!Во фан клубот само се ствараше добра атмосфера али ај прај си слики не планирам да ти пишувам сеа реферати.
Јбг брат не било пишано Милан да поминеМилан без Пато и Неста не е иста екипа реално да гледаме да играа можеби ќе беше друго а незнам зошто Бекам и Сидорф не играа прва постава.Без Пато и Неста е исто ко Манчестер да игра без Руни и Фердинанд