- Член од
- 8 август 2008
- Мислења
- 2.680
- Поени од реакции
- 512
Ние не сме го имале ама кога Баерн последен пат освоил ЛШ? Била ли барем баба ти родена? :smir:Момак,сеа знам дека те боли што и после сите пари дадени не можете да го имате пехарот во ЛШ,и ја ве разбирам.Ама немој да ми се праиш мангуп,и да ми рангираш екипи,ко мислиш вашата незнам што да напраила последниве сезони.
Биди малце попаметен,,немој да си толку ограничен.Али очигледно си од тие што дркаат дома на Меси Роналдо и компанија,односно толку ти се познавањата фудбалски.
Но тоа е тоа,нема љутиш сеа....
Мој совет:
Never give up!!!
Кога се збори за најголеми светски екипи се збори за Интер, Манчестер, Реал, Барса, Челзи, Милан, Арсенал, Ливерпул а не за ванабиголемаекипа Баерн М. :smir:
Не дека имам нешто против Баерн М како екипа, ама сам си го бараш.
Уште многу леб треба да изедете за да бидете како гореспоменатите екипи :baeh:
А советот зачувај си го и држи се до него, можда годинава ќе сте пред Волфзбург. Фајнали :icon_mrgr
Најдобриот играч на нивната екипа го кажал тоа, нема шо јас повеќе да зборам„Не ми преостануваат уште 20 години во фудбалот. Крајот на мојата кариера се наближува секој ден. Баерн е голем клуб но во овој момент чувствувам дека не е доволно силен како останатите гиганти во Европа како што се Барселона, Реал Мадрид, Манчестер Јунајтед или Челзи. Тоа е основната причина да сакам да си заминам“, изјави Рибери.
Во контекст со муабетот